23948sdkhjf

Pilegaard-Henriksen køber Knutsson VVS

Papirarbejdet blev trættende for vejlensisk VVS-installatør, som vælger at sælge.
VVS- og sprinklerspecialisten Pilegaard-Henriksen i Odense har købt Knutsson VVS i Vejle af ejer Jens Knutsson.

Knutsson VVS sluges dermed helt op af køberen, og Jens Knutsson bliver daglig leder af Pilegaard-Henriksens nye afdeling i Vejle sammen med alle hans gamle medarbejdere. Og med Knutsson-navnet bevaret i en overgangstid.

Odense-firmaet har længe kigget på flere muligheder i Jylland.

- Jeg er ikke i tvivl om, at vi med købet af Knutsson VVS har endnu flere opgaver foran os, specielt i Trekantsområdet. Vi vil med andre ord ikke stå stille, når der viser sig et perfekt match. Med købet vil vi udvikle Knutsson VVS og os selv yderligere, siger Bo Jørgensen, direktør hos Pilegaard-Henriksen.

Jens Knutsson erkendte på et tidspunkt, at han gerne ville fralægge sig noget af det papirarbejde, han har siddet med som ejerleder. I 2015 valgte han at gå efter at blive opkøbt.

- Derfor gik øvelsen på eventuelt at finde en VVS-virksomhed, som havde kapacitet til at tage sig af dette og frigive mig til det som jeg ønskede, nemlig at kunne komme ud til kunder og gøre en forskel for kunden. Gennem fælles bekendt fik jeg kontakt til Pilegaard-Henriksen A/S og ejerne Bo & Kim Jørgensen syntes at Knutsson VVS passede perfekt ind i de overvejelser som de gik med, derfor er jeg glad for at overdrage Knutsson VVS A/S til Pilegaard-Henriksen, siger han.

- Knutsson VVS A/S er en sund og veldrevet forretning, det er således ikke af økonomiske årsager jeg sælger, jeg ønsker at blive en del af noget større for dels at forsætte den udvikling som vi har været igennem og derved give selskabet det sidste løft. Og ikke mindst mine medarbejdere og mig selv.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25