23948sdkhjf

Bygge og anlæg er god til online regnskabsprogrammer

Bygge og anlæg er en af de brancher, der er rigtig gode til at tage de nye digitale muligheder til sig, fremhæver e-conomic
Danske e-conomic, der udvikler online regnskabsprogram til mindre og mellemstore virksomheder, runder 100.000 kunder. Det er naturligvis en milepæl for virksomheden, der for 13. år i træk oplever tocifrede vækstrater. Det er bygge og anlæg, engros og detail samt konsulenter fylder mest i statistikkerne.

”Virksomheder får adgang til e-conomic via et abonnement til en lav, månedlig ydelse. Det er en model, som ikke kræver licenser og investeringsomkostninger, og som derfor er en attraktiv måde at samarbejde med deres revisor eller bogholder på”, siger e-conomics direktør Mads Rebsdorf om forretningsstrategien.

Effektiviseringsgevinster i byggebranchen
Bygge og anlæg er som nævnt en af de brancher, der er rigtig gode til at tage de nye digitale muligheder til sig, så de kan arbejde smartere, herunder spare tid og eliminere fejl.

”Med e-conomics integration til eksempelvis apps, der registrer timer og materialer, henter bygge- og anlægsbranchen kæmpe effektiviseringsgevinster og tidsbesparelser
Det er blevet langt mere effektivt og mere overskueligt for alle, når eksempelvis håndværksvirksomheder registrerer timer via mobilen. Og når timeregistreringerne er godkendt, så lander alle timer og materialer automatisk i e-conomic programmet. Det sparer både bogholder og mester for mange timers administrativt arbejde om ugen”, forklarer Mads Rebsdorf.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093