23948sdkhjf

Rådgivningsfirma udvider bestyrelsen

To nye bestyrelsesmedlemmer fra henholdsvis ejendoms- og marketingbranchen skal understøtte udviklingen i Gaihede.
Ud fra overbevisningen om, at en bestyrelse skal være virksomhedens coach og garant for udvikling, har Gaihede netop udvidet sin bestyrelse med to profiler fra forskellige erhvervsområder.

De to nye medlemmer er administrerende direktør i Jeudan Servicepartner, Peter Spøer, og direktør for forretningsudvikling i konsulent- og marketingfirmaet CO+, Lotte Fløe Marschall.

- Vi tror på værdien af en stærk professionel bestyrelse. Vores bestyrelse har altid været meget aktiv og engageret. Medlemmerne skal bidrage med innovative og konstruktive input, siger Gaihedes bestyrelsesformand, Erik Hovgaard, der er advokat og partner i advokatfirmaet Lund Elmer Sandager.

Ordentlighed forpligter
Han beskriver Peter Spøer og Lotte Fløe Marschall som personer, der skaber udvikling i de sammenhænge, de indgår i.

Igennem de seneste år har Peter Spøer stået i spidsen for Jeudan Servicepartner, der er datterselskab af ejendomsselskabet Jeudan. Firmaet tager sig af drift af de mange ejendomme, som Jeudan ejer og forvalter i København og omegn.

Lotte Fløe Marschalls kompetencer er fra en anden del af erhvervslivet. Hun har mange års erfaring med forretningsudvikling hos forsikringsmægleren Willis, og så har hun været CEO i tre vækstvirksomheder, inden hun tiltrådte det nuværende job som direktør for forretningsudvikling i konsulentfirmaet CO+ .

- Jeg kan bidrage med strategi og hvordan man vækster på den rigtige måde. Og så kan jeg hjælpe med at gøre Gaihede helt skarp på at formidle firmaets ydelser. Mange virksomheder bruger formuer på at udvikle produkter og glemmer at formidle det rigtigt, siger Lotte Fløe Marschall.

Peter Spøer tilføjer:

- I Jeudan har vi et slogan, der hedder ”ordentlighed forpligter”. Og det matcher perfekt Gaihede, som leverer kvalitet inden for rådgivning. Kunden er i fokus, og får et produkt, der er i orden. Det tiltaler mig, og er den væsentligste grund til, at jeg har sagt ja.

Med udvidelsen består Gaihedes bestyrelse nu af fem medlemmer. Foruden formand Erik Hovgaard, Peter Spøer og Lotte Fløe Marschall er det John Larsen og Ragn Toghøj Gaihede, som er henholdsvis bygherrerådgiver/VVS-tekniker og bygningsingeniør i Gaihede.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235