23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Kalk- og Teglværksforeningen, Statens Bygge- forskningsinstitut, JFP og Vækstfonden
Kalk- og Teglværksforeningen

Gitte Krusholm Nielsen, underdirektør i brancheorganisationen Kalk- og Teglværksforeningen, fylder 50 år på søndag. Gitte Krusholm Nielsen, der er uddannet civilingeniør i kemi fra DTU, kom til Kalk- og Teglværksforeningen sidste efterår.

Her er hendes opgave blandt andet at øge kendskabet til tegls egenskaber i forhold til en international trend om bæredygtige byggerier og at styrke dialogen mellem teglværker, arkitekter, håndværkere, fagskoler og politikere. Hun har 20 års ledelseserfaring fra rådgivnings- og entreprenørbranchen samt produktionsindustrien inden for byggematerialer.

Tidligere har Gitte Krusholm Nielsen været ansat hos blandt andre ingeniørvirksomheden F.L. Smidth, malingsproducenten Hempel, rådgivningsvirksomheden Alectia og entreprenørvirksomheden MT Højgaard.

Statens Bygge- forskningsinstitut

Thorkild Ærø, direktør for forskningsinstitutionen Statens Byggeforskningsinstitut, fylder 50 år på mandag. Han er uddannet landindspektør og blev forskningschef på Statens Byggeforskningsinstitut i 2005.

I 2008 blev han forfremmet til direktør. Kort forinden var Statens Byggeforskningsinstitut fusioneret med Aalborg Universitet. Thorkild Ærø har siden 2008 været medlem af netværksorganisationen Danske Universiteters Forum for Forskningsbasereret Myndighedsbetjening.

I samme periode har han været bestyrelsesmedlem i de europæiske byggeforskningsinstitutters netværksorganisation, ENBRI. Siden sidste år har han endvidere været medlem af bestyrelsen for Gate 21, et partnerskab mellem kommuner, virksomheder og videninstitutioner, der arbejder for grøn omstilling.

Thorkild Ærø bor i Birkerød nord for København med sin hustru, landinspektør Helle Witt, som han har to voksne døtre med.

JFP

Totalentreprenørvirksomheden JFP har ansat yderligere to projekteringsledere.

Niels Schjerlund Nielsen er ansat som projekteringsleder hos på kontoret i København. Hans første projekt bliver Eksercerpladsen i Ørestad, hvor JFP i øjeblikket bygger et et bolig- og butikskompleks for ejendomsudviklingsselskabet Calum.

Niels Schjerlund Nielsen er uddannet diplomingeniør fra Københavns Teknikum og uddannet DGNB-konsulent. Han har arbejdet som rådgivende ingeniør gennem 18 år, de seneste ni som afdelingsleder. Han kommer fra det rådgivende ingeniørfirma Balslev A/S, hvor han havde ansvar for nybyggeri og renoveringssager.

Thomas Møl Bramming er ansat som projekteringsleder på kontoret i Herning. Han er uddannet diplom- ingeniør og har i 16 år fungeret som rådgivende ingeniør, de seneste 14 år hos rådgivningsvirksomheden Cowi. Først som konstruktions- ingeniør og projektleder og de seneste otte år som afdelingsleder på Cowis kontorer i Holstebro og Viborg.

Her var han ansvarlig for personale, kunderelationer og udarbejdelse af større tilbud samt varetog projekt- og projekteringsledelse på en lang række projekter, herunder flere store OPP-projekter.

Hos JFP skal Thomas Møl Bramming blandt andet arbejde med bygherre- og myndighedsrådgivning, kalkulation og projektledelse.

Vækstfonden

Den statslige finansieringsfond Vækstfonden har ansat Christian Motzfeldt som direktør for en ny femårig periode. Christian Motzfeldt har været direktør i Vækstfonden siden 2001 og tidligere arbejdet som blandt andet afdelingschef i Erhvervsministeriet, kontorchef i Danske Bank og økonom i Danmarks Nationalbank.

I sit fortsatte virke i Vækstfonden skal Christian Motzfeldt arbejde med implementeringen af en række nye initiativer, heriblandt Danmarks Grønne Investeringsfond samt udrulning af Vækstfondens produkter i Grønland og på Færøerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109