23948sdkhjf

Hold styr på værktøjet med smartphonen

SE VIDEO: Nyudviklet web- og app-kontrolleret styresystem til Milwaukee-værktøj giver dig mulighed for at tilpasse f.eks. hastighed og drejningsmoment


ONE-KEY hedder det første digitale styresystem til professionelt elværktøj. Det er Milwaukee, der har kombineret værktøjselektronikken med det web- og app-kontrolleret styresystem ONE-KEY, som åbner op for en helt nye måde at holde styr på sit værktøj.

Samtidig vil det kunne ændre den møde professionelle håndværkere bruger deres værktøj på, ligesom det også kan komme til at betyde noget i forhold til produktiviteten.
Den første fase består af 3 funktioner: Værktøjskontrol, værktøjsbeholdning og værktøjsrapportering.

Justér maskinen
“Mulighederne med ONE-KEY er nærmest uendelige og da elektronikken allerede er integreret i værktøjet, vil styresystemet give flere og flere muligheder for at tilpasse maskinerne helt efter brugerens ønsker – med få klik på deres smartphone. Kontrolmulighederne i app’en og det webbaserede styresystem vil kun blive flere og flere – og vi vil derfor for første gang levere flere og flere funktioner til et værktøj, selv lang tid efter købet – helt gratis”, siger Thomas Møller, Trade Product Manager for Milwaukee Tool Nordic.

Værktøjskontrol-funktionen, vil allerede være tilgængelig i marts 2016 med lanceringen af nye M18 FUEL bore- og skruemaskiner der kommunikerer trådløst med ONE-KEY gennem app og web. Med den gratis app kan brugerne på få sekunder tilpasse hastighed og drejningsmoment på eksempelvis deres slagskruemaskine så den er indstillet perfekt til den aktuelle opgave. Til opgaver der kræver mange gentagelser er det en teknologi, der kan løse opgaver på byggepladsen langt mere præcist og øge produktiviteten markant.

“Når man tænker over hvor mange skruer, bolte, bor og materialer der kræver forskelligt niveau af hastighed og moment, og på mængden af gentagelsesopgaver brugerne oplever på en arbejdsdag, er der meget tid at spare ved at gemme sine specialtilpassede indstillinger for hver opgave - som overføres fra app til værktøj på få sekunder,” siger Thomas Møller.

Skab overblik
Værktøjsbeholdning er en an den funktion som via app eller web giver central styring og overblik over hele virksomhedens beholdning af værktøj og udstyr. Da alle informationer gemmes i skyen og synkroniseres trådløst, vil det være let at dele informationer mellem kontoret og byggepladsen, om f.eks. hvor forskelligt udstyr befinder sig. Da alt information kan lagres på værktøjets online profil, inkl. købskvitteringer, servicehistorik m.m., vil det også være et godt redskab til at holde styr på omkostninger og til at lave budget.

ONE-KEY kan downloades allerede nu til Android og iOS smartphones eller bruges fra www.milwaukeetool.dk/ONE-KEY

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094