23948sdkhjf

Specialudviklede trinbor til akku-maskiner

Milwaukee venter sig meget af ny serie trinbor, der er specialfremstillet til at give optimal ydelse til batteridrevne boremaskiner ved høje hastigheder
Milwaukee har designet en ny serie trinbor for at give elektrikere, VVS’ere og metalarbejdere et mere fleksibelt og effektivt værktøj, når der skal bores huller.
Og så er den nye serie af trinbor specialfremstillet til at give optimal ydelse til batteridrevne boremaskiner ved høje hastigheder.

“Vi er meget stolte af vores nye serie af trinbor. De er ekstremt holdbare og er designet til at skære effektvt igennem de tykkeste metaller og i hård plast, med rene huller som resultat. Overfladebehandlingen i sort-oxid forhindrer udvikling af rust og er velegnet til arbejde med borevæsker”, forklarer Pia Nielsen, Nordic Trade Product Manager for Milwaukee tilbehør.

”Den forstærkede borespids forhindrer vandring og giver en meget hurtig opstart og gennemtrængning i materialet. Med laserskårede størrelsesmarkeringer er det ydermere let at se den aktuelle hulstørrelse, hvilket giver den professionelle håndværker et effektivt og brugervenligt redskab”, fremhæver Pia Nielsen.

Optimeret til akku-maskiner
Trinborene er med deres spiralgeometri optimeret til brug med batteridrevne boremaskiner ved høj hastighed, hvor de giver stor præcision, minimal vandring og ingen fastkøring af boret. Med den slebne 2-skærs kantgeometri får man en mere glidende overgang fra trin til trin, hvilket giver langt større kontrol og ensartethed i huller end eksisterende trinbor.

”De glidende overgange og hurtigere opstart sikrer også 25 pct. flere huller pr. opladning, med mindre varmeopbygning og dermed længere batterilevetid”, lyder det fra Milwaukee.

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234