23948sdkhjf

Bitsholder på bare ø10,7 mm

Ny bitsholder fra Würth med slankt design og micro lock lås
Med en diameter på bare 10,7 mm er den nye, slanke bitsholder fra Würth oplagt at bruge, når man arbejder på svært tilgængelige steder.

Samtidig er den især god til profiler, der skal monteres oven på en karm.

”Tidligere skulle vi bore et hul, der var for stort for at skabe plads til bitsen, men med den nye kan vi nøjes med mindre borehuller. Det giver et pænere slutresultat, siger Christian Johansen, alutømrer hos Tarpgaard A/S. Han er en af de håndværkere, der har været med til at teste den nye bitsholder. Og han er begejstret for at være en del af udviklingsprocessen:

”Det er en rigtig god ide at inddrage os, fordi vi ved, hvilke udfordringer vi står over for hver dag. Vi kan være med til at give et indblik i, hvordan vores resultater kan blive bedre, og hvilke detaljer, der gør en forskel i vores hverdag”, understreger han.

Primo april sender Würth en lang version af den nye bitsholder på.

Bitsholderen måler 150 mm, og det slanke 10,7 mm design betyder, at den lange bitsholder kan erstatte de lange og kostbare bits, fordi alle 1/4" standardbits passer. Derudover er skaftet opbygget med et midterstykke, der ikke roterer med bitsen, så man med den ene hånd kan fastholde og styre skruen og dermed undgå ridser på overfladen ved iskruning.

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094