23948sdkhjf

Har du talt med dine kunder i dag, Mester?

Det kan faktisk godt betale sig at gøre kunderne til mere end et faktura-nummer. mener Mester Tidende
"Virksomheder i byggeriet har ikke tradition for at måle kundernes tilfredshed. Her gælder det mere om at få løst opgaven og sendt fakturaren, så man kan komme videre til den næste opgave uden at bliver mere forsinket end man allerede er. Det er dagligdag i mange håndværksfirmaer.

Men det kan faktisk godt betale sig at gøre kunderne til mere end et faktura-nummer. Ved at inddrage kundernes erfaringer og forventninger vil man ofte kunne finde ud af, hvad man gør rigtigt og hvad man gør forkert. Det giver god mening i forhold til at optimere sine ydelser og sit indtjeningspotentiale".

Det skriver chefredaktør Klaus Tøttrup på ledrplads i Mester Tidende.

"De skrappeste virksomheder får jævnligt og systematisk foretaget kundetilfredshedsanalyser. Andre deltager på Smiley-portaler og henter vigtig information samtidig med, at de markedsfører sig med direkte reference til kunderne.

Uanset hvordan man vælger at gribe tingene an, så er tilbagemeldingerne fra dine kunder vigtige for din virksomhed. Og får du sat tingene i system, så er der rigtig mange værdifulde informationer at hente.
Når dine kunder bliver andet et fakturanummer, så har du også mulighed for at skabe nogle værdifulde relationer til dem, så de også næste gang vælger dig, når de skal have udført en opgave.

Og det gælder både hvis du arbejder fra hr. og fru Jensen eller arbejder som underentreprenør", undestreger Mester Tidendes chefredaktør..
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109