23948sdkhjf

Godt lys til godt arbejde

Arbejdslys er vigtigt for slutresultatet. Her er et par akku-lamper som kan være tændt hele dagen
Milwaukee fortsætter med at udbygge Trueview-serien af effektiv arbejdsbelysning med lanceringen af to nye arbejdslamper - M18 Trueview-LED-stativlampe og M12 Trueview-LED-spotlampe. Begge lamper er designet til at kunne leve op til de høje de krav, der stilles ved professionel brug.

”Trueview er batteridrevet LED-belysning, som kan være tændt hele dagen. Lamperne bruger som de øvrige lampe i serien topavanceret LED-teknologi som sammen med Milwaukee’s Redlithium batterier sikrer en høj effektivitet”, siger produktchef Thoms Møller, Milwaukee.

LED-stativlampe
M18 LED-stativlampen ligner ikke andre batteridrevne arbejdslamper på markedet i dag. Den har 12 effektive LED-pærer og kan oplyse selv store arealer. Den leverer op til 2.000 Lumen og har tre udgangs-funktioner for at optimere lysstyrken og forlænge driftstiden med op til 10 timer ved lav lyseffekt med et 18V 5,0 Ah-batteri.

Stativlampen kan sættes op på få sekunder, og det roterende og drejelige lampehoved, kan skydes ud fra 1,10 m til over 2,2 m for at oplyse arbejde i højden eller reducere skygger. Lampens transportable design øger effektiviteten på arbejdspladsen, eftersom lampen kan klappes sammen, så den kun er 1 m høj ved transport og opbevaring.

Stativlampen har øget holdbarhed med slagfaste, forstærkede ben, der fungerer som et stabilt stativ, der ikke vælter. Lampehovedet er desuden monteret i en solid og beskyttende ramme, hvis uheldet alligevel skulle være ude.

LED-spotlampe
Det nye M12 LED-spot er beregnet til oplysning, lokalisering og fejlsøgning på arbejdspladsen.

Med en lysstråle på 650 m kan brugere lokalisere genstande og områder, der er længere væk, og spotlampen har forskellige udgangsfunktioner med bedre lyskvalitet, alt efter omstændighederne, herunder en blinke-funktion. Lampen kan lyse i op til 4 timer på Høj indstilling og 8 timer på Lav indstilling med et 12V 4,0 Ah-batteri.

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079