23948sdkhjf

Nye multicuttere fra Bosch

Tre ydelsesklasser skal hjælpe håndværkeren til at vælge tilbehør, som passer til maskinens ydeevne
Bosch udvider sortimentet af professionelle multicuttere med fem nye maskiner: Ledningsmodellerne GOP 55-36 Professional, GOP 40-30 Professional og GOP 30-28 Professional samt akku-modellerne GOP 18V-28 Professional og GOP 12V-28 Professional. Alle modellerne er udstyret med det nye Starlock-fæste, en ny systemstandard udviklet i samarbejde med FEIN, som sikrer bedre ydeevne samt hurtigere arbejdsproces og mere præcise resultater.

Bosch tilbyder de nye multicuttere i tre ydelsesklasser: Starlock, StarlockPlus og StarlockMax. De tre ydelsesklasser skal hjælpe håndværkeren til at vælge tilbehør, som passer til maskinens ydeevne – hvilket giver en længere levetid for både værktøj og tilbehør.
Det brede udvalg af tilbehør giver også større anvendelsesmuligheder. Alt i alt er der 48 forskellige tilbehørsdele – 32 stk. Starlock-tilbehør, 4 stk. StarlockPlus-tilbehør og 12 stk. StarlockMax-tilbehør. Alt Starlock- og StarlockPlus-tilbehør er designet, så det også kan bruges til de større StarlockMax-maskiner. Derudover er alt Starlock-tilbehør også kompatibelt med ældre oscillerende multiværktøjer på markedet.

To nye batteridrevne
Den nye multicutter GOP 55-36 Professional er i StarlockMax-ydelsesklassen, og med en effekt på 550 watt er det den mest kraftfulde i sin klasse.
GOP 40-30 Professional har en effekt på 400 watt og er i StarlockPlus-klassen. Den har en mindre oscillationsvinkel, som gør den i stand til at arbejde mere præcist.
GOP 30-28 Professional er også en StarlockPlus-model, har en effekt på over 300 watt og kan bruges fleksibelt, fx ved gulvflise-renovering.

Akku-modellen GOP 18V-28 Professional, et StarlockPlus-værktøj, tilbyder næsten samme ydeevne som GOP 40-30 Professional – den er blot uden ledning. Den anden akku-model GOP 12V-28 Professional er i Starlock-klassen og er oplagt til mindre tilpasninger, f.eks. til tilskæring af de sidste besværlige hjørner, så det indbyggede skab kan passe nøjagtigt ind i alkoven. De ledningsfri multicuttere giver håndværkere stor fleksibilitet. De er begge udstyret med en kulfri EC-motor, som både er robust og helt vedligeholdelsesfri.

Innovativt Snap-In-system
Modellerne GOP 55-36 Professional, GOP 40-30 Professional og GOP 18V-28 Professional har det nye Snap-In-system, som gør det muligt at skifte tilbehør inden for kun tre sekunder og helt uden brug af værktøj. Snap-In fungerer på næsten samme måde som en skibinding: Sæt tilbehøret i rette position, pres Starlock-fæstet ind over tilbehøret, og så er det på plads. For at frigøre tilbehøret efter brug skal håndværkeren blot trykke på grebet på værktøjshovedet
.

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109