23948sdkhjf

Installatørerne kigger ind i fremtiden

Blå Messer tager temperaturen på VVS-branchen og præsenterer installatørerne for den seneste teknologi, produkter og services
Brødrene Dahl har gennem flere år afholdt messer, der tager temperaturen på VVS-branchen. I år og fremover afholdes messerne under navnet ”Blå Messer”. Her får installatørerne et kig ind i fremtidens teknologier, produkter og services, så de er optimalt klædt på til morgendagens udfordringer.

Og den første Blå Messe løber af stablen i dag torsdag den 28. april i Rødovre.
I løbet af det næste halve år finder messen sted i fem større byer i tæt samarbejde med en række af Brødrene Dahls leverandører.

På messerne bliver VVS-installatørerne præsenteret for nye forretningsideer, koncepter og tendenser, mens de samtidig får mulighed for rådgivning og sparring med branchens dygtigste profiler.

Input i øjenhøjde
Ifølge Brødrene Dahl har messerne i Århus & Rødovre gennem flere år dannet grundlag for videreudviklingen af de traditionelle messer. Derfor har Brødrene Dahl udviklet messekonceptet, som i øjenhøjde skal klæde fagfolkene bedst muligt på til fremtiden.

”Vi vil gerne skabe et endnu tættere samarbejde med VVS-installatørerne og bistå med den viden vi og vores leverandører har om fremtidens muligheder.

Det gælder både i forhold til nye produkter og forretningsmuligheder, som kan gøre den enkelte installatør endnu stærkere. Der bliver rig mulighed for dialog og sparring, og vi stiller med et hold af branchens dygtigste eksperter, som deltagerne frit kan benytte sig af”, forklarer Morten Kilden Nikolajsen, kommerciel direktør i Brødrene Dahl.

Messen i Rødovre starter kl. 09.00 på Islevdalsvej 90.

Leverandørerne er klar i Rødovre
Rødovre lægger som det første sted hus til Blå Messer. Det sker i dag den 28. april, hvor VVS’erne bydes indenfor til en dag i håndværkets tegn.
Mere end 60 leverandører lægger vejen forbi messen og står klar til at give de besøgende en hurtig og effektiv opdatering på alt, der rører på sig i VVS-faget. Udover det faglige islæt byder messen også på en række festlige indslag, bl.a. konkurrencer med spændende præmier og liveshow fra scenen, hvor udstillere deler ud af gode råd og løsninger.


Se mere om messen på Se mere om messen her:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.422