23948sdkhjf

Prøv arbejdstøjet i skurvognen

Arbejdstøj skal passe, men det skal også være nemt at bestille
Hos Würth Danmark A/S er arbejdstøj en del af sikkerhedskonceptet Safety at Work, der overordnet arbejder med at sætte sikkerheden i system inden for fire områder: Forebyggelse af ulykker, Kemihåndtering, Arbejdstøj og Velfærd samt Miljøforbedringer.

På den måde kan Würths specialister ikke blot være med til at vejlede om anvendelse og kvalitet, men også sikre at virksomhederne får bestilt arbejdstøj på en måde, der passer ind i en travl hverdag.

Kvalitet, der fungerer
På Fyn ligger Korinth Rørfabrik A/S, der beskæftiger ca. 10 mand inden for smedearbejder. Her er de to årlige bestillinger af arbejdstøj sat i system for at gøre det så nemt som muligt.

”Vi anvender arbejdstøj fra Würth og tager en snak med medarbejderne om, hvad de har brug for. Vi kender kvaliteten og pasformen, så vi ved efterhånden, hvad der fungerer godt for os. Efterfølgende sender vi blot bestillingen til Würth, og så sørger de for, at der bliver trykt logo tøjet. Det kan næsten ikke være nemmere”, fortæller Niels Bent Rasmussen, der er fabrikschef hos Korinth Rørfabrik A/S.

Prøv tøjet
Netop fordi arbejdstøjet er en del af sikkerhedskonceptet Safety at Work, er det hos Würth nemt at sikre, at man vælger rigtigt første gang - både i form af vejledning og fordi Würths specialister kan komme på besøg med hele kollektionen. På den måde bliver det muligt for hele virksomheden at prøve tøj samtidigt, mærke kvaliteten og høre om funktionalitet. Det minimerer risikoen for fejlkøb og sparer tid i hverdagen:

”Ud over at man kan prøve tøjet i vores butikker, har vi gode erfaringer med at komme ud til virksomhederne. Vi kan videregive vores viden om tøjet, og håndværkerne kan bidrage med deres egne erfaringer fra hverdagen. På den måde kan vi sparre om anvendelse, og dem, der rent faktisk skal bruge tøjet, får det bedste udgangspunkt for høj komfort, uden at der går en masse tid fra arbejdsopgaverne”, siger Jette Bendixen, sikkerhedsspecialist hos Würth.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109