23948sdkhjf

Træsektionen bør have en Oscar

Træsektionen i Dansk Byggeri er igen med helt fremme, når det gælder om dels at sende signaler til omverdenen, dels at give medlemsvirksomhederne effektive værktøjer i dagligdagen.
"Træsektionen i Dansk Byggerii er gået til filmen og har kreeret fem små film som både handler om godt arbejdsmiljø og kvalitet. De to ting hænger nemlig godt sammen, mener træfolkene.

Når man ved, hvordan man løser opgaven bedst muligt rent kvalitetsmæssigt, så ved man nemlig også, hvilke krav der skal stilles til arbejdsmiljøet og sikkerheden. Så enkelt er det."

Det skriver chefredaktør Klaus Tøttrup på lederplads i Licitationen-Byggeriets Dagblad.

De fem film fra Træsektionen handler om henholdsvis krav til lufttæthed, faldsikring, asbest og om hjælpemidler til at montere vinduer, mens en film om tolerancer sætter fokus på, hvordan selv de mindste fejl nemt kan blive en dyr omgang.

"Filmene er korte, præcise og budskaberne leveres hurtigt og effektivt. Det er moderne kommunikation.

Godt set af Træsektionen i en tid, hvor digitaliseringen i stigende grad overtager formidlingen af svært tilgængeligt stof. Digital formidling i form af film eller video behøver nemlig ikke være overfladisk. Det afhænger i høj grad af, hvem der er afsender og hvem der har ”tygget stoffet”.

Det afgørende i denne sammenhæng er, at man formår at definere den målgruppe, som filmene henvender sig til.

Det gør Træsektionen, så sektionen fortjener en Oscar", mener chefredaktør Klaus Tøttrup
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094