23948sdkhjf

Nye byggeopgaver på vej

Licitationen-Byggeriets Dagblad bringer hver dag informationer om kommende bygeprojekter. Mester Tidende bringer en smagsprøve
REGION SJÆLLAND

SOLRØD

Opførelse af dobbelthuse og rækkehuse

Solrød Kommune har nu fremlagt et forslag til Lokalplan nr. 603.28 Dobbelt- og rækkehuse på Troldmands Allé, Trylleskov Strand til offentlig høring frem til 14. juli.

I januar måned i år solgte Solrød Kommune bolig­øerne 2, 4, 5 og 8 til opførelse af i alt 82 tæt-lave boliger. Lokalplan 603.28 skal muliggøre opførelsen af boliger og fællesanlæg på de fire boligøer.

Den nye bydel Trylleskov Strand kommer med tiden til at rumme op til 750 boliger. Trylleskov Strand er med sine 30 hektar det største byudviklingsareal i Solrød Kommune.

REGION MIDTJYLLAND

HERNING

Etablering af Det nye Textilforum

Museum Midtjylland arbejder på at skabe et moderne, kulturhistorisk museum med fokus på tekstil- og beklædningsindustrien. Tekstilforum, der oprindeligt rummede Herning Klædefabrik, ønskes transformeret til Det nye Textilforum, som vil blive et formidlings- og forskningscenter for textil, beklædning og mode i fortid, nutid og fremtid.

Herning Museum ønsker at etapeopdele arbejdet og anvende de 10.339 mio. kroner, Herning Kommune afsatte til Det nye Textilforum i budgetforliget for 2014-2017 til første etape. Opdelingen i etaper betyder, at der relativt hurtigt kommer til at stå nye udstillinger klar, samtidig med at bygningens klimaskærm bliver renoveret.

Herning Byråd frigav forleden fire mio. kroner til bygningsrenovering.

TJØRRING

Boligbyggeri i to etager

Herning Byråd har vedtaget Lokalplan 41.BL1.4 Boligområde ved Tjørring Hovedgade 42 i Tjørring endeligt.

Der er søgt om tilladelse til et byggeri med boliger i tre etager, men lokalplanen og det tilhørende kommuneplantillæg er vedtaget med den ændring, at der kun kan bygges i to etager.

REGION NORDJYLLAND

FREDERIKSHAVN

Opførelse af 36 almene familieboliger

Frederikshavn Byråd skal på onsdag godkende den foreløbige anskaffelsessum for opførelse af 36 almene familieboliger i Frederikshavn øst for Apholmenvej.

Det er Boligselskabet Nordjylland, der er bygherre på de 36 almene boliger, som ifølge planerne opføres sammen med 12 boliger, som Beach House A/S er bygherre på. Byggeriet tænkes opført som et punkthus på 12 etager. Der bliver fire lejligheder på hver etage, hvoraf de tre bliver almene familieboliger på henholdsvis 87, 104 og 106 kvm og en privat lejlighed på 135 kvm.

Det er aftalt mellem Boligselskabet Nordjylland og Beach House A/S, at hele projektet udbydes samlet i et indbudt totalentrepriseudbud, således at det er de samme håndværkere, der bygger både de almene og de private boliger.

Byggeriet forventes påbegyndt primo 2017.

Læs flere informationer om kommende byggeprojekter på licitationen.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109