23948sdkhjf

Startpakke til nye håndværksmestre

Usikkerhed er en af de største forhindringer for at håndværkere kaster sig ud i livet som selvstændige. Dansk Håndværk er klar med startpakke
”Vi ved, at det for rigtig mange er utrygheden ved selv at stå med ansvaret, hvis noget går galt, der afholder folk fra at gøre drømmen om egen virksomhed til virkelighed. Det er først og fremmest usikkerhed om økonomien, når man også har ansvar for familien, der holder de fleste tilbage. Derfor vil vi gøre det lidt mere sikkert at starte selv”, forklarer direktør i Dansk Håndværk, Morten Frihagen.

Arbejdsgiverforeningen har derfor lavet en aftale med Købstædernes Forsikring, så små nystartede virksomheder kan få ro på en stor del af den økonomiske usikkerhed med en særlig aftale:

”Undersøgelser har gennem de sidste ti år vist, at den faktor, der spiller den største rolle er risikoen for en konkurs. Og det er her vi nu prøver at sætte ind, så nystartede billigt og effektivt kan sikre sig, hvis det skulle gå galt”, fortæller arbejdsgiverdirektøren.

Dansk Håndværk har sammen med forsikringsselskabet skruet en startpakke sammen, der bl.a. forsikrer den nyetablerede håndværkers værktøj, varer, maskiner og andet driftsudstyr. Samtidigt dækkes skade på personer eller ting i forbindelse med virksomhedens almindelige drift, mens skader forårsaget af defekter ved produkter eller ydelser, dækkes via en produktansvarsforsikring.

”Når vi hjælper nystartede med en særligt tilpasset forsikringspakke betyder det, at hvis tingene skulle gå galt, så rykkes bunden ikke væk under privatøkonomien med langvarig gæld. Det er en fordel både for ejeren, men også for hans kunder og medarbejdere, der indirekte også sikres på den måde”, siger Morten Frihagen.

Startpakken indeholder desuden netbank- og retshjælpsforsikring.

Artiklen er en del af temaet MesterTips.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062