23948sdkhjf

Intego vil tredoble på Sjælland

Ny afdelingsleder sættes i spidsen for ambitiøs vækststrategi.
Intego er på knap 10 år er vokset til en koncern med en halv milliard i omsætning og godt 550 medarbejdere, men den største del af aktiviteten ligger i Jylland og på Fyn.

Det skal der nu laves om på, så Sjælland kommer til at fylde lige så meget som de øvrige landsdele.

Virksomheden har i en årrække haft en el-teknisk afdeling i Karlslunde sydvest for København, og det er herfra, at vækstambitionerne skal føres ud i livet. Intego har hentet Christian Larsen ind til opgaven som ny afdelingsleder:

- Intego rummer et meget stort potentiale, og jeg glæder mig meget til at føre det ud i livet i vores del af landet. Vi har bevidst valgt at fokusere mindre på byggeri og mere på erhverv, industri og service, og her har vi nu en meget stærk niche med kunder som Carlsberg, ISS, Danish Crown med flere, fortæller han.

Christian Larsen har solid erfaring med Installation & Service fra lignende stillinger hos blandt andet Lindpro A/S og kommer senest fra en stilling som rådgivende ingeniør hos en større landsdækkende ingeniørvirksomhed. Christian Larsen skal først og fremmest have fokus på organisk vækst, men han afviser dog ikke, at der også kan blive tale om opkøb på Sjælland, hvis de rigtige muligheder viser sig:

- Vi er i dag 15 medarbejdere i Karlslunde, og vores ambition er at vokse til minimum det tredobbelte inden for de kommende 12-18 måneder. Erfaringen fra Integos øvrige afdelinger viser, at en velfungerende afdeling helst skal have minimum 50 medarbejdere for at kunne tilbyde alle specialistkompetencer, fortsætter han.

I første omgang vil Karlslunde-afdelingen koncentrere sig om installation og service, og på sigt skal Intego også have egen mekanisk afdeling samt specialister inden for it og automation på Sjælland. Når først alle kompetencer er repræsenterede, er der ifølge Christian Larsen ingen i Danmark, der kan matche Integos kunnen. Han er dog klar over, at der er begyndende flaskehalse inden for branchen, og at det kan være svært at tiltrække de rigtige:

- Ledigheden inden for vores felt er meget lille, og derfor er der kamp om de dygtige medarbejdere. Vi har dog et setup, der gør os meget attraktive. Intego er en stor koncern med mange karrieremuligheder, og som medarbejder bliver du løbende opgraderet på viden og uddannelse, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189