23948sdkhjf

Nyansættelser i byggebranchen

Læs i dag om nye medarbejdere hos blandt andre Håndværkergården, H+H og Intego.
Fakro Danmark
Allan Rudolf Pedersen, 37 år, er ansat som salgsansvarlig for København, Sjælland og Øerne. Han er uddannet tømrer og har arbejdet i byggebranchen i mere end 20 år inden for byggeri og som konsulent. Han kommer fra en stilling som tømrerformand hos entreprenørvirksomheden Skou Gruppen i Hørsholm.

Gaihede, ingeniører & arkitekter
Maria Schaub Hansen er ansat som VVS-ingeniør hos Gaihede, hvor hun skal arbejde som projektleder og bygherrerådgiver inden for vedligehold, renovering og ombygning af byggeri. Maria Schaub Hansen kommer senest fra en stilling som ingeniør hos Moe, hvor hun har beskæftiget sig med installations- og energirenovering.

Håndværkergården A/S
Jan A. Olsen er tiltrådt som afdelingschef og daglig leder af afdelingen i Odense. Han har tidligere været erhvervschef i Nobia/HTH koncernen med ansvar for B2B i Region Syd samt Uno Form-butikken i Odense.

H+H Danmark A/S
Jeppe Thranholm tiltræder pr. 1. juni 2016 som salgschef. Han kommer til H+H med solid erfaring fra byggematerialeindustrien, senest som mangeårig salgschef hos Aalborg Portland.

Intego
Christian Larsen er pr. 1. maj 2016 ansat som afdelingsleder inden for el-teknisk installation og service hos Intego i Karlslunde. Christian har en baggrund som el-installatør suppleret med en erhvervsakademiuddannelse i salgsledelse og har tidligere været ansat som serviceleder hos Lindpro.

Windoor Danmark
Poul Elmegaard er pr. 17. maj 2016 tiltrådt som salgskonsulent for at vedligeholde og udvikle salget af Windoor Danmarks altaner i Jylland. Han kommer fra en stilling inden for salg hos Steni og har tidligere arbejdet som sælger hos Balco.

Aalborg Portland
Anders Sehested er pr. 1. maj 2016 ansat som opex manager hos Aalborg Portland med ansvar for at udvikle, implementere og administrere planen for driftsoptimering og løfte operational excellence til det næste niveau. Han kommer senest fra en stilling som konsulent inden for operational excellence og projektledelse hos Dong Energy.

Anders Sehested har en bachelor i statskundskab fra Københavns Universitet og en master i videnskabelig metode og socialpsykologi fra London School of Economics and Political Science. Anders er ydermere certificeret Six Sigma Black Belt.

Henriette Charlotte Nikolajsen er ansat som ny miljø- og energichef med ansvar for etablering, vedligeholdelse og udvikling af styringssystemet vedr. eksternt miljø, energi og CO2. Hun kommer senest fra en stilling som faglig leder i Forsvarsministeriets miljø- og naturafdeling, hvor hun havde det overordnede budget- og faglige ansvar for det industrielle miljøteam, som bestod af ni ansatte.

Henriette Nikolajsen har en kandidat i Miljøkemi fra Københavns Universitet og er i gang med en Master i Miljø- og energiret på Århus Universitet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.204