23948sdkhjf

Nye byggeopgaver på vej

Læs i dag om kommende byggeprojekter i Rødovre, Avedøre, Munkebo, Marslev, Viborg og Løgstør
REGION HOVEDSTADEN

RØDOVRE

Udbygning af Rødovre Centrum

Forslag til Lokalplan 136 Rødovre Centrum har været i offentlig høring og er nu klar til endelig vedtagelse i Rødovre Kommunalbestyrelse i morgen. Der er i høringsperioden indkommet ni høringssvar til lokalplanforslaget, som har givet anledning til en rettelse og to tilføjelser i den endelige lokalplan.

Lokalplanen er én samlet plan, som dels overfører relevante bestemmelser fra eksisterende lokalplaner og dels sikrer, at fremtidens bebyggelse og parkering tilpasses til det eksisterende butikscenters struktur og arkitektoniske udtryk. Lokalplanen muliggør desuden en udbygning af butikscentret Rødovre Centrum med yderligere bebyggelse og yderligere parkeringspladser.

AVEDØRE

Opførelse af foreningsbygning

Ejerne af Avedøre Tværvej 4, der rummer kulturcenter forestået af Dansk-Tyrkisk Kulturforening, har rettet henvendelse til Hvidovre Kommune med anmodning om udarbejdelse af en ny lokalplan for ejendommen med henblik på opførelse af en ny foreningsbygning på ejendommen.

Kultur, Miljø og Vækst indstiller til Teknik- og Miljøudvalget, at det besluttes at udarbejde af et samlet forslag til lokalplan for ejendommene på Avedøre Tværvej 4 og Gammel Byvej 2. Udvalget tager stilling i sagen den 1. juni.

REGION SYDDANMARK

MUNKEBO

Opførelse af krybberum

I forbindelse med budget 2016-2019 besluttede Byrådet, at der skal etableres vuggestue i Daginstitution Munkebo, og der er i budgettet afsat 400.000 kroner til opførelse af krybberum.

Dette beløb sagde Kerteminde Byråd forleden ja til at frigive.

Vuggestuen skal tages i brug 1. august, og byggeriet vil derfor blive udført i snarest.

MARSLEV

Tilbygning til skole

Kerteminde Byråd har besluttet at fremlægge forslag til Lokalplan 278 - Marslev Skole og Børnehus til offentlig høring.

Forslaget er udarbejdet for at sikre etableringen af en tilbygning til den eksisterende skole.

REGION MIDTJYLLAND

VIBORG

Opførelse af syv tæt-lave boliger

Bach Gruppen ønsker at opføre syv tæt-lave boliger på arealet nord og øst for den eksisterende bolig Kokholmvej 25. I den forbindelse er der udarbejdet et forslag til tillæg nr. 2 til lokalplan nr. 231, og det blev forleden godkendt af Teknisk Udvalg med henblik på fremlæggelse til høring i fire uger.

REGION NORDJYLLAND

LØGSTØR

Udskiftning af vinduer

Vesthimmerlands Byråd frigav forleden fem mio. kroner til energirenovering på Løgstør Skole.

Energirenoveringen vil primært omfatte udskiftning af vinduer på skolen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094