23948sdkhjf

På med de korte bukser

Så er det på høje tid at smide de lange rør og hoppe i de korte bukser
Tre ingredienser udgør opskriften på perfekte håndværkershorts til en travl og varm arbejdsdag: En optimal pasform i et tyndt men slidstærkt materiale, indsatser af fleksibelt strækstof og smarte lommefunktioner.
Det mener MASCOT, der fremhæver, at slidstærkt strækstof er arbejdstøjets nye vidundermiddel til en behagelig arbejdsdag.

Med strækzoner får du høj bevægelsesfrihed, især når du bøjer dig ned eller sidder på hug. I de nye MASCOT Olot shorts er det især i linningen, du mærker den store forskel. Strækstof på indersiden af linningen gør, at shortsene er fleksible og sidder ind til kroppen ved alle bevægelser. Det faste stof på ydersiden holder formen, og sikrer, at bukserne ikke glider ned på ryggen, når man sidder på hug, og har fyldt lommerne godt op med tungt værktøj.

God komfort

I varme opgivelser er komforten i tøjet helt afgørende. Shortsene har et højt indhold af blød og behagelig bomuld og er produceret i et tyndt, men alligevel slidstærkt materiale, der kan bære de mange kilo værktøj, der fyldes i tøjet.

Og der er masser af plads til værktøj og maskiner. Hængelommerne har mange ruminddelinger i forskellige størrelser. Venstre hængelomme er ekstra rummelig og kan reguleres i størrelsen. Der er desuden en fiks detalje med magneter i bunden, der løsnes, når der skal skabes yderligere plads til værktøj, søm og skruer. På lårlommen findes en smart magnetlukning på mobillommen yderst. En helt særlig detalje er den ekstra værktøjsstrop, der kan hentes frem bag venstre baglomme. Den bruges hyppigst til en hammer eller et lille koben.

Shorts til håndværkeren
De nye shorts og bukser i denne linje har masser af strækstof, så bukserne kan give sig, hvor der er brug for det. Det gælder især ved knæene (bukser) og ved linningen (bukser og shorts).
Og slidstyrken er i top på alle lommerne: Både tommestoklommen og hængelommerne er lavet af slidstærk stof med Kevlar-forstærkning i bunden.

Kevlar har meget stikmodstandsdygtigt. Det bidrager derfor i høj grad til holdbarheden ved at beskytte de lommer, hvor du bærer kniv, skruetrækkere og andet værktøj med spidse ender.
De nye håndværkershorts er lillebror til de håndværkerbukserne MASCOT Madrid, der blev lanceret tidligere på året. MASCOT Madrid har lidt mere af det hele: Endnu flere strækstof-indsatser på indersiden af ben og ved knæ, yderligere steder med høj slidstyrke, og ekstra detaljer som knæpudelommer og mere rummelige lårlommer.

De helt nye shorts fra MASCOT fås i tre farver: hvid, sort og lys kaki. De er en del af MASCOT HARDWEAR serien, som henvender sig til håndværkere med krav om perfekt pasform, innovative materialer og mange funktioner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.086