23948sdkhjf

Har du en vindervirksomhed, mester?

Strategihus lancerer ny app, der på kort tid giver mester svaret om hans virksomhed er i god form
Er din virksomhed en vindervirksomhed? Det kan måske være svært at svare velovervejet på for mange virksomhedsledere, men en ny app fra det danske strategihus Vinderstrategi A/S giver nu mulighed for at få svaret.

Via app’en, som har fået navnet VindervirksomhedsTjek®, kan virksomheden, ved at svare på 13 spørgsmål, få en indikation af, om virksomheden er en vindervirksomhed eller ej.

”Vi oplever at omverdenen forandrer sig så hurtigt at der nu er en klar trend, hvor flere og flere specialiserer sig om sin kerneforretning. Det betyder også, at virksomheder ofte ikke selv har en tilstrækkelig specialiseret strategiressource in house. De efterspørger derfor råd om, hvordan strategiarbejdet gribes an, så de kan blive udfordret på de strategiske paradigmer og få et endnu skarpere strategisk perspektiv”, fortæller Sanne Markwall, direktør i Vinderstrategi A/S.

Den nye app udarbejdes som led i Vinderstrategi´ s CSR-politik. Formålet er at få flere virksomheder til at udvikle sig mere – bl.a. ved hjælp af strategiarbejde. Derfor gør vi VindervirksomhedsTjek® gratis tilgængeligt for alle”, tilføjer direktør Sanne Markwall


VindervirksomhedsTjek® kan gennemføres gratis på mobil enhed eller web.
Vindertjek

Artiklen er en del af temaet MesterTips.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.781