23948sdkhjf

Ikast-firma har 200 huse i ordrebogen

Nu går spaden i jorden til de første 74, der alle opføres i Horsens.
I dag mandag den 20. juni tager borgmester Peter Sørensen skovlen i hånden for at sætte yderligere gang i udviklingen af Horsens.

Hans job bliver denne dag at markere byggeriet af 74 nye boliger. De kommer til at ligge natursmukt ved Bygholm Sø ikke langt fra centrum af Horsens:

Det skriver Building-Supply.

- De første huse er allerede reserveret, og vi forudser atter stor efterspørgsel på vores boliger, siger bestyrelsesformand Claus K. Hansen fra Klimahuse A/S, der står bag byggeriet.

Klimahuse har rødder tilbage i 1973 og er oprindeligt etableret på fundamentet af fire midtjyske håndværksfirmaer. Satsningen på udvikling af lavenergihuse begyndte i 2006 under navnet Klimahuse.

- I dag handler nybyggeri om helhedsløsninger. De nye klimahuse i Horsens bliver også opført med eksempelvis bæredygtige løsninger til at håndtere regnvand i haven. Det giver også økonomiske fordele i en tid, hvor mange kommuner og grundejere trækkes om, hvem der skal stå for udgifterne til at aflede de store mængder regnvand, vi oplever i dag, siger Claus K. Hansen.

Klimahuse beskæftiger godt 30 medarbejdere og kom ud af 2015 med et overskud på knap 3,5 millioner kroner før skat. Inklusiv projektet i Horsens har selskabet lige nu mere end 200 huse i ordrebogen.

I Horsens ventes de første beboere at kunne flytte ind i deres nye bolig til december 2016. Der er som udgangspunkt valgt et miks af tre boligtyper; huse i ét plan på henholdsvis 97 og 115 kvadratmeter samt huse i to plan på 136 kvadratmeter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.923