23948sdkhjf

Nyt 54/18 V batterisystem fra DeWalt

Farvel til ledningsmaskiner. DeWalts XR FLEXVOLT er verdens første konvertible 54/18 V batteri
Akku-maskinerne er kommet tættere og tættere på at overtage de opgaver, som 230 V ledningsmaskiner hidtil har klaret bedst. Nu har DeWalt taget næste skridt inden for batteriteknologien og lancerer et helt nyt og ekstremt kraftfuldt batterisystem, som for alvor sætter ledningsmaskinerne under pres.

XR FLEXVOLT er intet mindre end verdens første konvertible 54/18 V batteri.

”XR FLEXVOLT er næste kapitel inden for batteriteknologien. For håndværkere, der dagligt bruger professionelt el-værktøj er mulighederne med XR FLEXVOLT nu i princippet ubegrænsede”, siger Mats Gustafsson, Trade Marketing Manager Nordic DEWALT.

Udviklingen af XR FLEXVOLT betyder nemlig, at det er slut med at trække strøm til de pladskrævende maskiner med ledning. Det betyder også en ende på frustrationerne over ledningsfrie værktøjer, der bestemt er praktiske, men ofte også er for svage, når det virkelig gælder.

DeWalt kalder det nye batterisystem for begyndelsen på en ny æra i byggebranchen. Med ledningsfrie maskiner, som både er ekstremt kraftfulde og nemme at flytte rundt, bliver arbejdsdagene lettere, mere effektive og uden unødigt slid.

XR FLEXVOLT vil til at starte med blive introduceret i 14 nye, kraftfulde maskiner. Det nye batterisystem gør dem så stærke, som hvis de var tilsluttet lysnettet. Desuden kan de ved de fleste opgaver køre en hel dag på en enkelt opladning.

Derudover lanceres mere helt nyt, specialdesignet XR-tilbehør som eksempelvis klinger til rund-, alligator- og bajonetsave samt keramiske slibeskiver, som alle er med til at garantere optimal køretid og ydeevne.

Det nye 54/18 V batteri er kompatibelt med alt eksisterende DEWALT 18 V XR akku-værktøj. Du kan altså bruge det nye FLEXVOLT batteri til de maskiner, du allerede har.

Se mere om fremtidens ledningsfrie byggeplads

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094