23948sdkhjf

Byggros Holding opkøber Vejhegn ApS

Købet skal åbner op for nye vækstmuligheder. Vejhegn fortsætter som et selvstændigt selskab med udgangspunkt fra Byggros Holdings lager- og administrationsfaciliteter i Odense.
For fire år siden blev arkitekt Sten Engelbrecht ringet op. Lyngby Kommune havde problemer med deres eksisterende løsninger til saltbeskyttelse af grønne anlæg. Den iderige arkitekt gik derfor til tegnebrættet og udviklede et simpelt, æstetisk og funktionelt vejhegn – dét vejhegn, som i dag er forvandlet til en succesfuld virksomhed.

Som det lille iværksætterfirma voksede, blev også arkitekt og indehaver af Skovhus Arkitekter Kim Skovhus en del af firmaets udvikling. De to arkitekter sælger nu Vejhegn ApS til Byggros Holding for at sikre firmaets positive udvikling og fremtidige succes.

Lille virksomhed med stort potentiale
Det Odensebaserede selskab Byggros Holding ejer en paraply af virksomheder og er nordisk markedsleder indenfor bæredygtige løsninger til bygge- og anlægsbranchen. Adm. direktør i Byggros Holding Anders Kjeld fortæller om opkøbet af Vejhegn ApS:

”Vejhegn er en lille velfungerende virksomhed, der har et stort vækstpotentiale. De har haft succes med løsninger til saltbeskyttelse og ukrudtsbekæmpelse på det danske marked. Med vores kapacitet og markedskendskab ser vi gode muligheder for at overføre succesen til hele Skandinavien", forklarer Anders Kjeld og fortsætter:

”Vejhegns produktportefølje er en fin forlængelse af vores grønne løsninger. Vores fokus er i dag primært på nye anlægsprojekter, men med Vejhegns løsninger får vi et større fokus på pleje og vedligehold af grønne anlæg. Opkøbet af Vejhegn åbner også op for nye vækstmuligheder inden for offentlige instanser, større virksomheder og boligselskaber, som Vejhegns løsninger er særligt velegnede til. Det er en god indgangsvinkel til at vækste på vores eksisterende anlægsløsninger”.

Iværksætterånden fortsætter
Byggros Holding overtager Vejhegn ApS med øjeblikkelig virkning. Firmaet fortsætter som et selvstændigt selskab med udgangspunkt fra Byggros Holdings lager- og administrationsfaciliteter i Odense.

Til at varetage firmaets udvikling har Byggros Holding ansat to sælgere. Jordbrugsteknolog Jesper Kappendrup får til opgave at styrke Vejhegn ApS’ position på Fyn og i Jylland, mens Mads Lausens fokus i første omgang bliver Sjælland og øerne. Mads Lausen kommer fra en stilling som Global Project Manager hos d line A/S og har mange års international salgserfaring. Han får yderligere til opgave at skabe vækst på det tyske marked og i resten af Skandinavien.

De to arkitekter Kim Skovhus og Sten Engelbrecht vil fortsat være med på sidelinjen i det omfang, der er behov for det i udviklingen af nye og eksisterende løsninger.

Iværksætterånden lever på den måde videre i Vejhegn ApS. Selvom den innovative Sten Engelbrecht har mange igangværende projekter, har han også mange nye idéer til Vejhegn ApS, som kan være med til at skabe et mere effektivt byrum.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.253