23948sdkhjf

MIH VVS & El dropper papiret

Alt styres nu via mobiler og tablets.
To et halvt år.

Så lang tid brugte Rasmus Bork-Nielsen fra MIH VVS & El på at finde det rigtige administrations- og økonomisystem, der skulle afløse et dyrt og unødigt, avanceret system. I dag fungerer MIH VVS & El næsten papirløst, omsætningshastigheden er øget og fejlrisikoen er nedbragt betydeligt.

Valget faldt på Ordrestyring til håndtering af den daglige sagsstyring og e-conomic til bogføring.

- Det kører bare med de to systemer. Mine bogholdere bruger e-conomic, mens jeg bruger Ordrestyring til at styre den daglige økonomi på sagerne. Vi skiftede til Ordrestyring og e-conomic samtidig. Det gør det muligt for os at organisere os langt bedre. I dag er vi næsten papirløse – og så har vi samtidig øget vores omsætningshastighed, forklarer Rasmus Bork-Nielsen.

Har droppet de daglige arbejdssedler
Når Rasmus Bork-Nielsen fakturerer i Ordrestyring, ryger en kopi af fakturaen automatisk videre over i e-conomic. Den automatiske overførsel af data mellem de to systemer betyder, at fejlrisikoen er reduceret betragteligt.

- Vi har droppet de daglige arbejdssedler. I dag udfylder svendene deres arbejdssedler via mobilen, og når de klikker send, så lander det i systemet under de rigtige sagsnumre. Det giver svendene frihed og fleksibilitet, samtidig med, at det er tidsbesparende og effektivt for alle, siger den autoriserede VVS-installatør.

Da MIH VVS & El fik implementeret den nye, integrerede løsning, var der 20 ansatte. I dag er der 65, og væksten håndteres ifølge Rasmus Bork uden problemer.

Håndværkere skræddersyr egne løsninger
Regnskabsprogrammet e-conomics har flere end 100.000 virksomhedskunder, og ifølge Project Sales Manager Morten Bæhrenz er det bygge- og anlægsbranchen, der topper listen. En afgørende faktor er, at e-conomic taler sammen med andre løsninger.

- Den nemme integration til for eksempel tidsregistreringsprogrammer, lønsystemer med mere har været nøglen til, at, håndværksvirksomheder og entreprenører har taget løsningen til sig i så stor stil gennem de senere år. En anden vigtig faktor er, at de nu ikke længere behøver at være bundet op på investeringer i dyre servere og licenser, forklarer Morten Bæhrenz.

Det dansk udviklede e-conomic blev sidste år købt af nordiske Visma. Systemet er blandt andet bygget op omkring et åbent API, som er en funktion inden for software, der gør det muligt at samle og forbinde flere forskellige programmer som eksempelvis Ordrestyring, der udvikler branchespecifikke løsninger til bl.a. e-conomic.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189