23948sdkhjf

Han vil gøre Stark til branchens bedste arbejdsplads

Ny HR-chef har store ambitioner.
Byggemarkedskæden Stark opruster på direktionsgangen med tilgangen af 42-årige Per Pedersen som ny HR-direktør.

Han kommer fra en lignende stilling hos Dansk Supermarked og får til opgave at udbygge de professionelle værdier og kompetencer i kæden.

Det skal ske via fokus på talentudvikling og fastholdelse af de stærke, interne kræfter.

- Målet er, at Stark skal være branchens foretrukne arbejdsplads, siger Per Pedersen, der startede i sit nye job i juni måned.

Medarbejderne er alfa og omega
Som ny HR-direktør i Stark bliver det først og fremmest Per Pedersens opgave at stå i spidsen for den videreudvikling af organisationen, der skal bidrage til at sikre, at byggemarkedskæden udbygger sin position i markedet:

- Vi ønsker at udbygge de professionelle værdier og kompetencer, der kendetegner Stark. Medarbejderne er alfa og omega i en branche, hvor kunderne ikke kun lægger vægt på at få den rigtige vare til den rigtige pris, men også efterspørger service og rådgivning med udgangspunkt i et omfattende produkt- og branchekendskab, fortæller han.

Stark vil i den kommende tid blandt andet rette et større fokus mod at tiltrække og udvikle talenter, ligesom man vil arbejde målrettet på at fastholde de stærke, interne kræfter.

Udvikling bygger på forretningsforståelse
Per Pedersen har en Executive MBA fra Handelshøjskolen i Stockholm og er uddannet HD i organisation, regnskab og økonomistyring.

Han har gennem en længere årrække haft ledende stillinger i finanssektoren med særligt fokus på forretningsudvikling og HR. Disse erfaringer skal nu anvendes til at videreudvikle Starks organisation.

- Det er afgørende, at HR-arbejdet bygger på indgående forståelse for den forretning og det marked, man agerer i. Byggebranchen er pt under forankring, og det stiller ikke mindst store krav til effektivitet og kvalitet. Det betyder, at vi som byggemarkedskæde skal fortsætte med at udvikle os og bygge videre på de styrker, der kendetegner Stark, siger Per Pedersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125