23948sdkhjf

Silvan hyrer flygtninge

Silvan har indgået et samarbejde med virksomheden Jobs Partner om job- og praktikforløb for flygtninge
Hos Silvan ønsker man at gøre en ekstra indsats for de flygtninge, der kommer til Danmark, og for de lokalsamfund, der skal modtage dem.

Derfor har byggecenterkæden indgået et samarbejde med virksomheden Jobs Partner om job- og praktikforløb for flygtninge.

Samarbejdet skal på sigt hjælpe flygtninge i arbejde og dermed til bedre integration i lokalsamfundene.

”God integration er af vigtig betydning for både flygtningene og for Danmark. Vi skal tage godt imod de flygtninge, der kommer til landet, og hjælpe dem til ikke blot at overleve, men at leve. Og her ser vi det at blive en del af det danske arbejdsmarked som en vigtig brik, hvor vi i Silvan har et ansvar. Derudover er vi i Silvan altid på jagt efter kvalificeret arbejdskraft og her ligger der et stort potentiale i de flygtninge, der kommer til Danmark", siger Steen Sidelmann, HR-chef i Silvan.

[Iden for de seneste tre – fire måneder har byggecenterkæden taget de første flygtninge ind i virksomhedspraktik.

Lige nu er der tale om 10-15 flygtninge, men målet er at komme op på de 20-30, afhængigt af, hvordan det går med de første forløb, som endnu ikke er afsluttet, oplyser han og fremhæver, at det generelt går godt, og at der er et godt samarbejde med de lokale jobcentre.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094