23948sdkhjf

Byggeriets Uddannelser henter ny direktør i egne rækker

Samtidig ansættes chefkonsulent fra Håndværksrådet som ny souschef
Det fælles sekretariat for uddannelserne inden for bygge- og anlægsområdet, Byggeriets Uddannelser, har kigget i egne rækker i jagten på en afløser for direktør Jan Ejlerskov Petersen, der går på pension med udgangen af juli.

Sekretariatets mangeårige souschef Torsten Lindum Poulsen overtager således stillingen som direktør.

”Jeg glæder mig til fortsat at være med til at lede Byggeriets Uddannelser. Der sker meget inden for bygge- og anlægsområdet, og jeg vil gøre mit for, at Byggeriets Uddannelser i samarbejde med bygge- og anlægsbranchen og uddannelsessektorens aktører fortsat sikrer, at uddannelserne lever op til nuværende og fremtidige krav”, udtaler Torsten Lindum Poulsen til Byggeriets Uddannelsers hjemmeside

Ny souschef

Til den ledige stilling som souschef har Byggeriets Uddannelser spejdet mod Håndværksrådet og har ansat organisationens chefkonsulent, Heike Hoffmann, som igennem en del år har haft ansvaret for Håndværksrådets uddannelsespolitiske arbejde.

”Byggeriets Uddannelser har ansat en souschef med bred erfaring og viden inden for det erhvervspolitiske område. Heike Hoffmans erfaring bliver et aktiv i vores arbejde med at opnå endnu bedre kvalitet i uddannelserne inden for hele bygge- og anlægsområdet, øget brug af uddannelserne og styrkelse af forholdet til skoler og politikere”, siger Torsten Lindum Poulsen til hjemmesiden.

Heike Hoffmann starter den 1. august.

Byggeriets Uddannelser

Byggeriets Uddannelser blev etableret 1. januar 2004 og er et fælles sekretariat for uddannelserne inden for bygge¬- og anlægsområdet.

Byggeriets Uddannelser betjener en lang række faglige udvalg og uddannelsesudvalg inden for byggeriets område. Tværgående samarbejde mellem uddannelsesområderne er et af hovedformålene, der skal sikre kvalitet og udvikling for alle byggeriets uddannelser.

Byggeriets Uddannelser ledes af en bestyrelse, der er sammensat af fire repræsentanter fra Dansk Byggeri og fire repræsentanter fra 3F

Læs mere om Byggeriets Uddannelser her .

Kilde: Byggeriets Uddannelser
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.657