23948sdkhjf

Belysningsleverandør skruer op for blusset

Med to nyansættelser på salgsfronten er Flash Light klar til at betjene flere jyske og fynske installatører og projektkunder
Med ansættelsen af to nye belysningskonsulenter med base i Jylland og et nyt sortiment til projektmarkedet er Flash Light A/S klar til at øge væksten i 2016. Belysningsvirksomheden oplever stigende efterspørgsel og har derfor udvidet salgsafdelingen vest for Storebælt. De jyske og fynske installatører, grossister, arkitekter og entreprenører kan derfor se frem til at få kyndig rådgivning fra to kendte ansigter indenfor bygge- og anlægsbranchen, Susanne Schandorff og Lone Elsborg.

Susanne Schandorff er ansat som belysningskonsulent med ansvar for Midt- og Sydjylland og Fyn. Med 27 år i el-branchen, herunder 8 år i Philips, har hun en bred erfaring indenfor teknisk belysning, som hun ser frem til at dele ud af. Da hun blev opfordret til at søge jobbet hos Flash Light A/S, der har hovedkontor og centrallager i Karlslunde, var hun hurtig til at træffe en beslutning.

”Flash Light har et godt ry i branchen og en meget spændende produktportefølje, som jeg glæder mig til at udbrede kendskabet til i mit markedsområde”, fortæller Susanne Schandorff.

Stort potentiale i energiomlægning
Især ser hun frem til at yde rådgivning om de energibesparelser, der kan opnås ved omlægningen af belysningen til moderne produkter og løsninger.

”Selvom LED-produkter efterhånden har været på markedet i en årrække, ser jeg fortsat et kæmpe marked for LED-løsninger. Det skyldes ikke mindst de nye muligheder med forskellige farver i lyskilderne, men også nye teknologier og de mange spændende designmuligheder, der konstant kommer til. Mange af kunderne kan ved omlægning til LED opnå store besparelser på el-regningen og på CO2-regnskabet. Flash Light har bl.a. indgået en fordelagtig aftale med et forsyningsselskab og kan dermed også bistå med at søge om tilskud til energiomlægning”, understreger Susanne Schandorff.

Udover Susanne Schandorff har Flash Light A/S også ansat Lone Elsborg som belysningskonsulent. Hun har fået ansvaret for kunder og projekter i Nord- og Midtjylland – eller ”fra Skjern til Skagen”, som hun selv udtrykker det.

Nye løsninger til projektmarkedet
Lone Elsborg er godt bekendt med bygge- og anlægsbranchen, hvor hun gennem 18 år har rådgivet håndværkere, VVS-installatører og grossister om tekniske produkter og løsninger. Hun ser frem til at beskæftige sig med en ny og spændende produktportefølje til dét kundesegment, som hun har et fortroligt og indgående kendskab til.

”Det drejer sig jo grundlæggende om tillid og ærlig rådgivning i øjenhøjde. Jeg kender jo installatørernes hverdag og udfordringer på kontoret og byggepladsen, så selvom produkterne er nye, føler jeg mig godt rustet til at få udbredt kendskabet til Flash Lights produkter i markedsområdet”, siger Lone Elsborg.

Hun brænder for den daglige kundekontakt, og ser frem til at opdyrke nære samarbejdsrelationer i hendes lokalområde. For når man først kender kunderne og har en god personlig relation, kan man bedre udfordre dem på løsninger og teknologier.

”De jyske kunder efterspørger især downlights. Og det kan de naturligvis sagtens få. Men Flash Light har ekstremt mange spændende produkter, der kan bidrage til nye og anderledes løsninger inden for projektmarkedet, som jeg glæder jeg til at fortælle installatørerne i det midt- og nordjyske mere om”, siger Lone Elsborg.

Flash Light A/S udvikler og markedsfører energivenlige belysningsløsninger til butiksindretning, offentlige og private virksomheder samt boligselskaber.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234