23948sdkhjf

Nordjysk stilladsudlejer mod nye højder

Stigende udlejningsfrekvens afspejler byggeaktiviteten i Nordjylland
De stræber højt deroppe højt mod nord. Maskinudlejer Peter Pedersen benyttede Hjørring Dyrskue til at række lidt højere, da han gav håndslag på en udvidelse af maskinparken hos Hjørring Stilladsudlejning A/S.

En splinterny Manitou MT 1840 fra Scantruck kom med hjem fra dyrskuet som en udvidelse af maskinparken. Med arbejdshøjde på 18 meter er den nye samtidig firmaets højest rækkende teleskoplæsser

”Der er ikke tale om udskiftning af en ældre maskine. Vi udvider flåden. Der er stigende behov for materiel, så vi har købt en mere til samlingen”, konstaterer Peter Pedersen.
Det med samlingen er ikke helt forkert. Men den nye MT 1840 har Hjørring Stilladsudlejning nu 15 Manitou-maskiner til udlejning.

Den stigende udlejningsfrekvens er et udmærket udtryk for den nordjyske byggeaktivitet, mener Peter Pedersen. Der er pænt gang i byggeriet, og ikke mindst i Aalborg-området, hvor mange af Hjørring Stilladsudlejnings maskiner i øjeblikket tjener til den daglige diesel.

Maskiner og mandskab
”Det er generelt entreprenører, tømrermestre, murermestre og andre håndværkmestre, der lejer maskinerne, og det går udmærket for mange af dem”, vurderer Peter Pedersen.
Han driver Hjørring Stilladsudlejning sammen med sin bror, Jens Pedersen. De to brødre kan glæde sig over, at det ikke alene er maskinflåden, der vokser. Det gør antallet af medarbejdere i firmaet også. Aktuelt har de 20 mand på lønningslisten.

Manitou MT 1840 er ikke alene den største teleskoplæsser hos Hjørring Stilladsudlejning. Den er også størst i Manitous serie af construction-maskiner. De 18 meter rækkevidde suppleres af en løftekapacitet op til 4000 kg. Der er ikke færre end 102 heste i maskinrummet.

Det var i øvrigt en manøvre, der kunne foretages uden GPS at bringe den nye maskine hjem fra dyrskuepladsen i Hjørring til udlejningsfirmaet. Der er under fem kilometer i lige linje ad Aalborgvej fra pladsen til Hjørring Stilladsudlejning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109