23948sdkhjf

Få bedre bundlinje på én dag

Få en gratis dag med Bedre Bundlinje-teamet fra Dansk Byggeri og 3F
På bare én dag kan ledelse og medarbejdere sammen sætte håndgribelige forandringer i gang, der skaber en bedre bundlinje. 3F og Dansk Byggeri kommer ud og guider dig og din virksomhed igennem dagen med værktøjet Fokus på forbedringer.

Formålet er, at medarbejdere og ledere i fællesskab finder frem til brugbare løsninger, som er til gavn for alle i virksomheden.

Gennem simple værktøjer hjælper konsulenterne jer med at klarlægge, hvor I er, hvor I gerne vil hen og hvordan. Ved at diskutere og tage afsæt i disse spørgsmål, arbejder I jer frem til fælles mål og forslag til forbedringer på byggepladsen og i virksomheden.

”Når dagen er omme, er målet, at både ledere og medarbejdere har skabt resultater her og nu, som optimerer arbejdsprocesserne for alle”, lyder det fra Bedre Bundlinje-teamet, som også medbringer materiale, som virksomheden kan bruge til den videre implementering.

Tilmelding:

Send en mail med jeres virksomhedsnavn, antal ansatte og kontaktoplysninger til enten Dansk Byggeri eller 3F, og I vil blive ringet op:

Rasmus Skovgaard, rsk@danskbyggeri.dk, tlf. 72 16 02 57

Michael Dalsgaard, michael.dalsgaard@3f.dk, tlf. 20 71 97 09

Artiklen er en del af temaet MesterTips.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093