23948sdkhjf

Coor får sin første hotelrengøringskontrakt i Danmark

Coor er ny serviceleverandør af hotelrengøring for CABINN i Esbjerg og Odense
Hotelkæden CABINN har valgt facility management-leverandøren Coor som ny serviceleverandør af hotelrengøring i Esbjerg og Odense. Aftalen træder i kraft pr. 1. oktober 2016.

Kontrakten med CABINN er Coors første kontrakt med hotelrengøring i Norden. Aftalen indebærer housekeeping af hotellets værelser og faciliteter i begge byer.

”Det er spændende at få en kontrakt på et helt nyt marked for Coor, og vi ser frem til samarbejdet med CABINN. Hotelrengøring i Danmark drives fortsat ofte inhouse af hotellerne, hvorved vi ser et stort vækstpotentiale i denne branche for professionelle rengøringsydelser. Med CABINN-kontrakten har Coor mulighed for at vise hotelbranchen, at vi er et godt housekeepingalternativ”, siger Jørgen Utzon, adm. direktør for Coor i Danmark.

Coors kontrakt med CABINN inkluderer, udover en almindelig housekeeping-kontrakt, også et ”all inclusive concept”, hvor CABINN løbende får rengjort i dybden og afkalket diverse. Det vil betyde, at der ikke forekommer ekstra rengøringsarbejde i perioden.

Coor er nordisk facility management-leverandør, både inden for integrerede og komplekse serviceløsninger (IFM) og single services. Coor tilbyder serviceydelser inden for interne services (soft FM), ejendomsservice (hard FM) og strategisk rådgivning i form af innovation og udvikling af kundernes servicevirksomhed.

Blandt Coors kunder findes et stort antal større og mindre offentlige og private virksomheder i Norden, bl.a. AB Volvo, Aibel, dansk politi, DR, E.ON, Ericsson, NNIT, NCC, Pandora, Saab, Sandvik, SAS, Statoil, Skanska, TeliaSonera, Trafikverket, VELUX og Volvo Cars.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078