23948sdkhjf

Vis os dine IT-værktøjer, mester!

Hvis du har implementeret IT-værktøjer i din virksomhed kan du deltage i konkurrencen om at blive Danmarks mest IT-parate håndværksmester
Mange håndværksmestre drager allerede fordele af at have nogle effektive IT-værktøjer som bl.a. gør det lettere og mere præcist at give tilbud på opgaver eller som gør det mere effektivt at styre svendene og materialerne rundt på byggepladserne.

Også når det gælder fakturering, administration og planlægning er der hjælp at hente fra det forholdsvis store udvalg af IT-værktøjer som er på markedet.

Hent effektiviseringsgevinster
Men hvilke IT-værktøjer skal mester så vælge?
Det kan man selvfølgelig godt få nogle IT-leverandører til at kloge sig på, men bygge- og anlægsbranchens to største medier, Mester Tidende og Licitationen-Byggeriets Dagblad, har valgt at lade erfaringerne fra de mestre som har implementeret IT-værktøjer komme alle til gode ved at finde nogle rollemodeller som andre kan lære af.

Derfor sætter de to medie for tredje år i træk gang i en konkurrencen der skal kåre de mest IT-parate håndværksmestre og hædre dem for deres brug af IT-værktøj.
”Konkurrencen handler ikke om at finde frem til de håndværksmestre som har investeret mest eller har mange IT-værktøjer. Det handler om at hædre de håndværksmestre som tager IT-værktøjer i brug og derved har opnået en effektiviseringsgevinst på den ene eller anden måde, siger chefredaktøren for de to medier, Klaus Tøttrup.

Han tilføjer, at konkurrencen hylder de virksomheder, der har truffet bevidste beslutninger i forhold til deres IT, og som har foretaget fornuftige investereringer i effektive IT-værktøjer.

Fem kategorier
Mester Tidende og Licitationen-Byggeriets Dagblad gennemfører kåringen af de mest IT-modne håndværksvirksomheder i tæt samarbejde med IT rådgivningsfirmaet BASIT.
”BASIT skal med udgangspunkt i sin brede viden om målrettede og effektive IT-værktøjer og kontakt til byggebranchen sikre, at vi finder frem til de håndværksmestre som skal deltage i konkurrencen”, forklarer chefredaktør Klaus Tøttrup.

Der kåres håndværksvirksomheder inden for fem forskellige kategorier
• administration
• tilbudsgivning
• planlægning
• udførelse
• aflevering
De fem håndværksvirksomheder bliver hædret på Dansk Byggeris IT-messe den 7. og 8. februar 2017 i hhv HøjeTaastrup og Århus

Sådan deltager du i konkurrencen
Mester Tidende og Licitationen-Byggeriets Dagblad sætter sammen med BASIT jagten ind på at finde de mest IT-modne håndværksvirksomheder. Fem virksomheder bliver kåret inden for følgende kategorier:
1. Bedste håndværksvirksomhed til tilbudsgivning
2. Bedste håndværksvirksomhed til planlægning
3. Bedste håndværksvirksomhed til at håndterer formidling af opgaver, og opsamling af tid og materialer
4. Bedste håndværksvirksomhed til at håndterer kvalitetssikring og aflevering af projekt
5. Bedste håndværksvirksomhed til økonomisk styring
Nominer din egen virksomhed eller en anden virksomhed, som du mener fortjener hæderen.
I konkurrencen er det ikke et mål i sig selv at de nominerede har en masse IT-programmer, computere, tablets og mobiltelefoner. Det handler om, at det IT mester har implementeret passer til hans virksomhed og arbejdsprocesser.
Udover hæderen og diplom kan de fem vindere se frem til at modtage professionelt håndværktøj fra en række førende leverandører.
Tilmeld din virksomhed til konkurrencen på red@mestertidende.dk

Artiklen er en del af temaet Konkurrence.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078