23948sdkhjf

Interaktiv brochure om bearbejdning af stål

Videoer, billeder og tekst fra Lemvigh-Müller om bearbejdning af stål, rustfrit stål og metaller
Lemvigh-Müller har udgivet en ny, interaktiv brochure, der gennem videoer, billeder og tekst giver et overblik over mulighederne for bearbejdning af stål, rustfrit stål og metaller

Den nye online-brochure henvender sig til produktionsindustrien, entreprenører, smede og andre stålforbrugende virksomheder, som har brug for at få savet, afkortet, slyngrenset, primet, spaltet, formatklippet eller på anden vis bearbejdet stålet, så det er klar til at indgå i produktionen eller byggeriet.

Se den interaktive brochure her:

Ud over at give et overblik over mulighederne for stålbearbejdning hos Lemvigh-Müller, som råder over fire bearbejdningscentre, fortæller brochuren også om de fordele, der er ved at overlade den indledende bearbejdning til en ekstern partner i stedet for selv at bruge tid, kræfter, maskiner og mandskab på det.

Slip for spild
En af fordelene er, at man som stålforbrugende virksomhed kan undgå materialespild, fordi man får præcis det, man skal bruge – og kun det.

”Det betyder også, at man slipper for at skulle bruge tid og kræfter på skrottet – det tager vi os af. Herudover er der typisk også lageromkostninger at spare, fordi det er muligt at oplagre stålet hos os og betale i takt med forbruget”, siger Michael Christensen, der er ståldivisionsdirektør i Lemvigh-Müller.

Han håber, at stålforbrugende virksomheder vil blive inspireret af den nye online-brochure, der er en god blanding af videoer, billeder og korte tekster - og måske se nye muligheder for at optimere deres forretning gennem Lemvigh-Müllers løsninger og serviceydelser:

”Sidste år lancerede vi for eksempel en gratis sms-service, som giver besked om, hvornår dagens stålleverance ankommer - noget der giver vores kunder mulighed for optimal planlægning af produktionen og mandskabet. Vi tilbyder også avancerede lager- og logistikløsninger og certifikathåndtering, og alt det fortæller den nye bearbejdningsbrochure også om”, siger Michael Christensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078