23948sdkhjf

Her er der nye byggeopgaver på vej

Læs om kommende byggeprojekter i København, Lynge, Hyllinge og Regstrup
REGION HOVEDSTADEN

KØBENHAVN

Udvikling af Østre Gasværk Kvarteret

Teknik- og Miljøudvalget i Københavns Kommune skal på sit møde i dag blandt andet tage stilling til forslag til lokalplan med miljørapport og tillæg til Kommuneplan 2015, som muliggør udvikling af Østre Gasværk Kvarteret.

På møder i Teknik- og Miljøudvalget og Kultur- og Fritidsudvalget for et års tid siden blev startredegørelse med tre scenarier for områdets udvikling godkendt. Det blev besluttet at arbejde videre med scenarie 3, som muliggør opførelse af 39.000 kvm boliger, herunder et plejecenter på 9.000 kvm, en grøn aktivitetspark, en permanent skøjtehal samt at undersøge mulighederne for en ny 11-mands fodboldbane.

Bebyggelsens omfang og placering betyder, at der skal udarbejdes lokalplan og kommuneplantillæg.

I lokalplanen stilles krav om mindst 25 procent almene boliger svarende til 7500 kvm. Det betyder, at der kan bygges cirka 250 nye almene boliger.

Der etableres 300 bilparkeringspladser - 10 procent på terræn og 90 procent i et fælles parkeringshus.

Når Borgerrepræsentationen har godkendt lokalplanforslaget og kommuneplantillægget, sender Teknik- og Miljøforvaltningen planforslaget og den tilhørende miljørapport i høring i otte uger.

LYNGE

Etablering af stutteri og ridehal

Agrovi har på vegne af Henriksen Grus A/S ansøgt Allerød Kommune om at måtte etablere et stutteri på Kærhøjgårdsvej 4 i Lynge.

Der er søgt om etablering af stutteri og ridehal på 3.423 kvm samt en førstesal til rytter- og personalefaciliteter på 702 kvm.

Teknik- og Planudvalget besluttede på sit seneste møde at meddele landzonetilladelse til placering og udformning af det ansøgte byggeri inklusive terrænregulering.

REGION SJÆLLAND

HYLLINGE

Udbygning af kraftvarmeværk

Næstved Kommune har fremlagt et forslag til Lokalplan 067 Område til kraftvarmeværk og boliger i Hyllinge til offentlig høring frem til 1. september.

Lokalplan 067 har til formål at give mulighed for udvidelse af eksisterende kraftvarmeværk i Hyllinge samt at udstykke et mindre boligområde.

Hyllinge-Menstrup kraftvarmeværk har ansøgt om tilladelse til at udbygge eksisterende kraftvarmeværk med et biomasseanlæg. For at kunne opføre det ønskede anlæg, er det nødvendigt at udvide området til kraftvarmeværk med cirka 1300 kvm.

REGSTRUP

Ridehal og hestepension

Holbæk Kommune har meddelt landzonetilladelse til at opføre en ridehal på cirka 4000 kvm og en hestepension til maksimalt 20 heste på Hesselvad 15, Regstrup.

Der kan klages over afgørelsen til Natur- og Miljøklagenævnet frem til 12. september.

Licitationen-Byggeriets Dagblad bringer hver dag informationer om, hvor der er nye byggeopgaver på vej.
Du kan tegne abonnement på Licitationen-Byggeriets Dagblad her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094