23948sdkhjf

Stor ståltagrende klar til monsterregn og arkitekt-trend

Plastmo har lanceret en ny i Stål Plus Tagrende, som er udviklet til klimaforandringer og moderne bygningsdesign
Størrelse 14. Det er navnet på en ny, stor Stål Plus Tagrende fra Plastmo. Det er den såkaldte arkitektmodel, der er kvartrund med lige bagkant. Tagrenden er udviklet for at matche arkitekturen på de bygninger, der i stigende antal opføres uden udhæng på taget. En sådan bygningskonstruktion kræver en tagrende, der kan monteres helt ind til muren.

Tagrenden er produceret i Stål Plus materiale, som er efterspurgt, da flere og flere kommuner forbyder opsætning af zink-tagrender på bygninger med lokal afledning af regnvand. Den nye Stål Plus får med tiden det zinkpatinerede look, der lever op til moderne bygningers arkitektoniske særpræg.

Plastmo har allerede den første store kunde til den nye Stål Plus Tagrende, der med størrelse 14, kan lede fremtidens øgede mængder regn væk fra husene. Typehusproducenten Lind & Risør, som har været sparringspartner i udviklingsforløbet, har nemlig indført Stål Plus Arkitekt Tagrenden som standardtagrende på mange af deres nye huse.

”Vi er meget tilfredse med den nye Stål Plus Arkitekt Tagrende, der lever op til de krav, vi stiller til en fremtidssikret, robust og æstetisk velfungerende tagrende”, siger Carsten Lind, Lind & Risør A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078