23948sdkhjf

3F: Lad chauffører kigge efter stenkastere

Politiet er venligt stemt overfor muligheden med at have blandt andet lastbilchauffører på udkig efter stenkast
Professionelle chauffører, der i forvejen passer deres job i lastbiler, busser og taxaer, kan blive en hjælp for politiet i forsøget på at undgå nye stenkast fra de danske motorvejsbroer.

Sådan lyder et forslag fra 3F i Aalborg og formand for transportgruppen Arne Nielsen.

- Jeg ved simpelthen ikke, hvad der kan foregå i de menneskers hjerne. Vi kan ikke leve med, at samtlige danske bilister skal være bange for at passere en motorvejsbro, siger han til DR Nordjylland.

Som mange andre er Arne Nielsen rystet over de seneste dages rapporter om stenkast, der søndag morgen kostede en kvinde livet efter kast med en betonflise mod familiebil på den fynske motorvej.

I weekenden har 3F arrangeret et møde for 200 repræsentanter for danske erhvervsbilister i Nordjylland. Her vil Arne Nielsen opfordre alle til at holde øjnene åbne.

- Vi kan hjælpe politiet, hvis vi spotter et eller andet, siger han.

Hos Nordjyllands Politi hører man gerne fra de professionelle chauffører, fortæller politiassistent Lars Eriksen fra Tungvogncenter Nord.

- Hvis chaufførerne kommer kørende tæt på en brooverkørsel og ser genstande, der kan være smidt ud, vil vi gerne have det at vide, siger Lars Eriksen og fortsætter:

- På sigt kan vi støbe det sammen og se, om der er noget system i det.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094