23948sdkhjf

Få styr på byggeriet med mobilen

Elektronisk håndbogsløsning sikrer, at alle medarbejdere altid har den nødvendige viden lige ved hånden
Når OKNygaards medarbejdere fremover tager fat på dagens dont, er det med mobiltelefonen som faglig sparringspartner. En ny mobilapplikation udviklet af kommunikationshuset +vonbülow.co giver medarbejderne let og hurtig adgang til virksomhedens procedurer, manualer, beredskabsplaner m.m.

”Den elektroniske håndbogsløsning er en let måde at sikre, at alle medarbejdere altid har den nødvendige viden lige ved hånden, selv hvis de står i mudder til knæene på byggepladsen. På den måde er der aldrig tvivl om de retningslinjer, der gælder for arbejdet”, siger Holger Hansen, direktør i OKNygaard.

Den elektroniske håndbog indeholder blandt andet OKNygaards personalehåndbog, arbejdsmiljøhåndbog, betjeningsvejledninger til alle maskiner, registreringsattester til alle virksomhedens køretøjer m.m. Al information kan downloades som pdf og printes, hvis behovet opstår.

Udviklet specielt til byggebranchen
”I bygge- og anlægsprojekter koster det rigtig mange penge at spilde tiden. Den mobile håndbogsapplikation er udviklet specielt til bygge- og anlægsbranchen for at effektivisere videndeling og derigennem arbejdsprocesser og tidsforbrug. Applikationens indhold og funktionalitet skræddersyes den enkelte virksomheds behov”, forklarer Michael von Bülow, strategisk direktør i +vonbülow.co, der har udviklet løsningen.

”Håndbogsapplikationen er blevet rigtig godt modtaget. Vi har også modtaget forespørgsler fra andre brancher. Så videreudviklingen af løsningen er allerede i fuld gang”, siger Michael von Bülow.

Artiklen er en del af temaet IT-værktøj.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093