23948sdkhjf

Akku-maskiner banker 230 Volt

DeWalt Flexvolt batterisystem klar til at rulle ud hos forhandlerne
DeWalt er godt på vej til at sætte sig solidt på den mere innovative del af akku-markedet. Lanceringen af 18-54 XR Flexvolt batterisystemet er på mange måder et stort spring for DeWalt som i de senere år har ligget lidt stile i forhold til en række af konkurrenternes akku-kvantespring.

”Faktisk har DeWalt arbejdet med Flexvolt-teknologien siden 2011”, afslørede salgschef Søren Oskær forleden, da man havde samlet mere end 100 forhandlere i Albertslund for at præsenter de seneste DeWalt nyheder.

Han fortalte, at udviklingen af Flexvolt-teknologien har været prioriteret højt og at ambitionerne har været at skabe et batterisystem og serie værktøjer som for alvor udfordrer 230 V værktøjet på byggepladserne.
”Flexvolt betyder, at DeWalt i dag er de eneste, som kan tilbyde et fuldt program af maskiner med høj ydelse fra 54V-batterier sideløbende med at have et stærkt 18 V program som matcher de bedste på det marked.

Og batterierne kan bruges på tværs af de to produktprogrammer”, understregede Søren Oskær over for repræsentanterne fra forhandlerne. De kunne i øvrigt løbet af dagen teste de mange maskiner på en række workshops, så de er klædt på til at vejlede mestre og svende ud i butikkerne om det nye DeWalt-program.

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109