23948sdkhjf

Akku-bajonetsave går ikke kolde

Makita udvider 18V serien med 2 nye kulløse maskiner
Skal der skæres i materialer som metalrør op til 130 mm og træ i tykkelser op til 255 mm, løser Makitas nye bajonetsave opgaven effektivt. Både 18V- modellen DJR187Z og 2 x18V-udgaven DJR360Z leverer ganske overbevisende motorkraft, hvor slagantallet i de 2 gear er fra 0-3.000 slag på 1 minut.
Snitlængden er 32 mm, og savene er med 3,7 og 4,0 kg lette at håndtere i enhver arbejdsstilling – med ergonomiske greb og et lavt vibrationsniveau.

Krævende skæreopgaver
Det ledningsfrie arbejde med akku-bajonetsavene sparer tid, og da motorerne har muskler til at klare selv krævende skæreopgaver, får man naturligvis mere fra hånden. Hvis man da ikke lige vælger at tage ekstra pause.

Makitas 18V lynoplader er kun 15-45 minutter om at få Li-Ion batterierne – som fås fra 1,5 til 5,0 Amperetimer – op på fuld styrke. Så med et ekstra sæt batterier kan der stort set arbejdes uden afbrydelser.
Udviklingen af de højtydende motorer på Makitas akku-maskiner fortsætter. Bajonetsavene har 2 hastigheder og en ny, vertikal gearkonstruktion. Er med elektronik og motorbremse – samt beskyttelse mod overbelastning.

Med den lange batteritid går saven ikke ’kold’, når der er allermest travlt.
Det eneste der kan gøre saven kold et øjeblik er, når man skifter klinge. Men det foregår hurtigt og uden brug af værktøj.

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109