23948sdkhjf

Akku-boltepistol til beton og stål

Innovativt design og rå styrke bag ny 22V akku-boltepistol fra Hilti
Hilti i Danmark har netop præsenteret verdens første boltepistol på batteri, der kan skyde i både stål, beton og mursten.
Batteri-boltepistolen BX 3 kommer til at betyde en hel del for mange der arbejder el og VVS installationer, skelet til gipsvægge og andet indvendigt arbejde. Boltepistolen gør det nemlig arbejdet både hurtigere og mere sikkert ved at eliminere behovet for gaspatroner og krudt, som man traditionelt har brugt til denne type værktøj.

Boltepistolen er beregnet til brug på gulve, vægge og lofter og kan anvendes til fastgørelse af kabler, trækrør, kabelbakker, fordelingskasser, nedsænkede lofter, mindre rør og aluskinner til gipsvægge.
BX 3 er designet til at minimere rekyl og støj og er stort set vibrations- og støvfri. At designet er innovativt blev bevist, da den nye batteri-boltepistol blev belønnet med den prestigefyldte Red Dot Design Award for nyskabende produkter, tidligere på året,

BX 3 indgår i Hiltis 22 V-platform med ledningsfri værktøjer, som bl.a. omfatter bore-/skruemaskiner, borehammere og vinkelslibere. Alle Hilti 22 V-batterier kan oplades med den samme oplader.

”Hilti var de første til at lancere batteridrevet montageværktøj, og nu har vi udnyttet vores erfaring til at skabe en verdensnyhed, som vil revolutionere hverdagen for alle, der arbejder med el og VVS installationer, skelet til gipsvægge og andet indvendigt arbejde”, siger Hiltis produktchef i Danmark, Michael Holm.

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078