23948sdkhjf

Kolding-entreprenør åbner i København

”Vi er nødt til at være der, hvor vores kunder er”, siger direktør.
På mindre end ét år er entrepriseselskabet DN-Construction gået fra 2 til 14 ansatte, og både omsætning og ordretilgang vokser hastigt.

Nu har Kolding-virksomheden taget springet over Storebælt og pr. 1. august etableret kontor i Søborg under ledelse af Jan Petersen. Han har en baggrund som ingeniør og har de seneste godt tre år stået i spidsen for større byggerier i Norge hos selskabet Ranyard Housing.

- Det handler om altid at kunne se folk i øjnene og om hurtigt at kunne være på byggepladsen, hvis der er brug for det. Og så har vi også gode samarbejdspartnere på Sjælland, som det er en fordel at være tæt på, siger administrerende direktør Jan Jensen om baggrunden for beslutningen.

Jan Jensen står sammen med udviklingsdirektør Henrik Nielsen i spidsen for DN-Construction, en del af DN Group som udspringer af den mere end 50 år gamle virksomhed Damgaard Nielsen.

Ifølge Jan Jensen er DN-Constructions succes på Sjælland blandt andet et udtryk for, at kunderne tiltrækkes af, at virksomheden er funderet på gode, gamle dyder som ordentlighed, kvalitet, respekt og rettidighed.

- Og hvis vi skal efterleve de værdier, så er vi også nødt til at være der, hvor vores kunder er, og hvor byggerierne bliver opført, siger direktøren.

- Det handler om noget så simpelt som at opføre sig ordentlig og holde, hvad man lover. Sådan noget husker kunderne, og de fortæller det også til andre, supplerer Henrik Nielsen.

Inden årsskiftet forventer DN-Construction yderligere at ansætte en projektleder og en byggeleder med tilknytning til det nye kontor i Søborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141