23948sdkhjf

Video skal stoppe stenkast fra motorvejsbroer

Videoovervågning virker præventivt og kan også hjælpe politiet med at finde frem til gerningsmændene
Effektiv videoovervågning kan dæmme op for livsfarlige stenkast fra motorvejsbroer.
Det mener direktør Bo Hylsebeck, SecPro Sikring i Kolding.

”Vores erfaringer med videoovervågning viser os, at der forekommer et markant fald i kriminalitet og hærværk på særligt udsatte områder, hvor der indsættes videoovervågning”, siger Bo Hylsebeck.

Han forklarer, at en intelligent videoovervågningsløsning er et effektivt værn, som kan bistå politiet i opklaringen og finde frem til gerningsmændene og derudover i høj grad også vil virke præventivt og dermed forebygge mod denne form for kriminalitet. Løsningen kan kobles op på en vagtcentral, som får besked og kan verificere, hvis nogen opholder sig på broerne og dermed gøre det muligt, at reagere hurtigt og sende en patrulje afsted, hvis der er mistanke om endnu et stenkast fra en motorvejsbro.

”Kvaliteten i videoovervågning er steget markant de seneste år og det øger derfor også udbyttet af en videoovervågningsløsning markant. Den forbedrede kvalitet giver bedre betingelser for Politiet, idet intelligent videoovervågning i dag kan forsyne Politi med bevægelsesmønstre, signalement og nummerplader”, siger Bjørn Aunsbjerg, der er produktspecialist, SecPro Sikring.

Han fremhæver, at det er en økonomisk overkommelig opgave, at sikre de mest udsatte motorvejsbroer med videoovervågning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093