23948sdkhjf

Varm hilsen fra ny chef gik amok på socialt medie

En utradtionel hilsen til ansatte i køkkenfirmaet Kvik fra en ny chef resulterede i 2.000 likes på det sociale erhvervsnetværk LinkedIn
Eddy Hansen var lige begyndt som chef for en supportafdeling for 140 Kvik-køkken-butikker, da han lagde et brev på sine 13 nye medarbejderes skriveborde i hovedkvarteret i Vildbjerg i Vestjylland. Sammen med to stykker hjerteformet chokolade.

En af medarbejderne - kreativ konsulent Laurids Knudsen - blev så begejstret, at han lagde det til syne for sine forbindelser på det erhvervsrettede sociale medie LinkedIn. Og så skete der noget. I sidste uge havde omkring 2.000 LinkedIn-brugere kvitteret med en opadvendt tommelfinger for brevets direkte og hjertevarme budskaber.

"God overraskelse der lå på mit skrivebord fra morgenen. Det giver virkelig en lyst til at fortsætte sit arbejde og gør, at overgangen og synet på en ny leder meget mere positiv. Jeg syntes der er mange der gør et godt stykke arbejde, men som ikke bliver anerkendt, hverken af lederen eller kolleger, som der står i punkt 5," skriver Laurids Knudsen i en kommentar til brevet.

Må gerne genbruges

Eddy Hansen vil ikke selv tage æren for brevet. Det er skrevet af Alexander Kjerulff fra konsulentfirmaet Arbejdsglæde.nu, som giver alle lov til at anvende teksten. Eddy Hansen vil bruge det fast fremover, når nye medarbejdere starter i afdelingen.

"Ideen er at skabe lidt begejstring og wow-effekt - også selvom vi er i Vestjylland - og for at skabe arbejdsglæde. Og som skrevet i brevet, så folk kan begynde at danne sig et billede af mine forventninger, og værdier," fortæller Eddy Hansen, som kun har oplevet positive reaktioner.

"De (medarbejderne, red.) har alle skrevet eller direkte sagt til mig, at de syntes, at det var en god måde at vise, hvad jeg står for, og hvad jeg forventer. At min medarbejder Laurids lagde det op på LinkedIn kom helt bag på mig, og den efterfølgende reaktion - må jeg sige - har også helt blæst mig over.
Læs mere om: Kvik
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093