23948sdkhjf

Er du klar til IT-værktøj, mester?

Effektive IT-værktøjer kan forbedre din bundlinje. Se de nyeste værktøjer på Dansk Byggeris IT-messe
På Dansk Byggeris IT-messe i februar måned næste år kan du møde leverandører af IT-løsninger inden for blandt andet administration, produktion, dokumentation og kommunikation. På standene viser udstillerne de gode historier fra de håndværksvirksomheder, som har opnået forbedringer med de helt rigtige IT-værktøjer.
Som de foregående år arrangeres messen i tæt samarbejde mede byggeriets uvildige IT-rådgiver BASIT. Mester Tidende og Licitationen-Byggeriets Dagblad er mediepartnere på IT-messen.

Lær af andres erfaringer
Udover der mange IT-værktøjer kan du på messen bl.a. høre om, hvordan du med en it-løsning fra EG Byg & Installation får styr på hverdagens opgaver ved hjælp af et onlineprogram, hvor regnskab og sagsstyring er tæt forbundet. Du kan også møde både Aarsleff og NCC til en snak om, hvordan fremtiden i byggeriet vil se ud med brug af 3D, BIM og VDC.
Det er sjette gang Dansk Byggeri afholder it-messen og også denne gang kan du høre nærmere om hvordan små og store virksomheder optimerer deres bygge- og anlægsopgaver med IT-værktøj.
Messen tager udgangspunkt i de behov som håndværksfirmaer og entreprenørvirksomhederne tumle med i forhold til at drive virksomheden effektivt, herunder ikke mindst i forhold til at skabe bedre bundlinje.

Fire temaer
Der findes mange gode IT-værktøjer og BASIT har til messen udvalgt de bedste inden for fire temaer:

Administration: IT-værktøjer til administration dækker over funktioner indenfor økonomisk sagsstyring, stadeopgørelse, acontofakturering, bilagshåndtering, lagerstyring og løn

Produktion: IT-værktøjer til produktionsstyring i forhold til planlægning, arbejdsseddel, tidsregistrering, materialeregistrering og registrering af materiel

Dokumentation: IT-værktøjer til byggesagsstyring i forhold til kalkulation, håndtering af tegninger og dokumenter, aftalesedler og kvalitetssikring

Kommunikation: IT-værktøjer til håndtering af hjemmesider, e-mail, telefoni og kontaktpersoner (CRM)

Sådan kommer du på IT-messe


Tid og sted
Teknologisk Institut i Taastrup den 7. februar 2017 eller
Teknologisk Institut i Århus den. 8. februar 2017

Gratis for medlemmer
Det er gratis for medlemmer af Dansk Byggeri at deltage, men du skal huske at tilmelde dig.
Ikke-medlemmer er også velkomne mod et gebyr på 400 kr. ekskl. moms.
Hvis du alligevel ikke kan komme og har meldt dig til, så husk at melde afbud, da Dansk Byggeri forbeholder sig retten til at opkræve et no-show gebyr på 400 kr. ekskl. moms.
Læs mere om messen og tilmeld dig her



Artiklen er en del af temaet IT-værktøj.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093