23948sdkhjf

Bygherreforeningen frygter flaskehalse

Bygherreforeningen vil have entreprenørerne til at øge kapaciteten og opfordrer bygherrerne til også at bruge udenlandske entreprenører
Det høje aktivitetsniveau i byggeriet får Bygherreforeningen til at opfordre medlemmerne til at time byggeporojekterne, så de styrer uden om flaskehalsproblemer og dermed kan opnå bedre tilbud.

Det sker på baggrund af nye tal fra Byggepipeline.dk. I 2016 er der planlagt store boligprojekter for 14,8 mia. kroner mod 9,4 mia. kroner i 2014 - svarende til en fremgang på 57 procent, viser tallene fra Byggepipeline.dk.

I et marked med høj aktivitet er det nærliggende, at priserne stiger. Derfor opfordrer adm. direktør i Bygherreforeningen, Henrik L. Bang sine medlemmer til at analysere markedssituationen grundigt, inden de udbyder deres opgaver. Timing i forhold til andre projekter kan nemlig være afgørende for gode priser.

Derudover ser han gerne et større udbud af leverandører. Enten ved at entreprenørvirksomhederne øger kapaciteten, eller at nye udenlandske aktører etablerer sig på det danske marked.

Temamøde
Om eftermiddagen den 6. oktober 2016 inviterer Bygherreforeningen til temamøde om Market Intelligence. På mødet vil der være en introduktion til byggepipeline.dk, ligesom forskellige aktører i branchen vil fortælle, hvordan man kan arbejde professionelt med markedsdata. Og der vil blive præsenteret friske tal for byggeriets udvikling i 2016 samt forventningerne til 2017.
Temamødet er gratis, og alle er velkomne. Tilmelding sker via Bygherreforeningens hjemmeside.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094