23948sdkhjf

Wincover lander ordre i København

Det danskudviklede koncept er valgt til JFP-projekt med 139 boliger i Irma Byen i Rødovre.
Efter vellykkede tests på en håndfuld byggepladser har Wincover nu fået sin første store aftale i hus.

Wincover-modulet, der er udviklet for at beskytte tidligt monterede vinduer under byggeprocessen, skal monteres på en byggeplads i Irma Byen i Rødovre, hvor JFP opfører 139 boliger med murede facader, altaner og store vinduespartier.

- Vi har været i en introduktionsfase, hvor vi dels har kørt en del testprojekter, blandt andet i Hjørring og København, og har derudover været udvalgt af Realdania til deres TEST-projekt. Men rigtige ordrer til rigtige byggeprojekter er jo vores mål, og derfor er det en fornøjelse, at JFP har set potentialet i produktet, siger en glad direktør Claus Vilsen fra Wincover.

Kigger på Tyskland
Ambitionerne i Wincover er store, så selv om man fortsat befinder sig i introduktionsfasen på det danske marked, er der sonderinger i gang på andre markeder.

I samarbejde med fire eksportingeniør-studerende fra DTU har Wincover arbejdet med en plan for Tyskland, hvor potentialet ifølge Claus Vilsen er stort.

- Vi kan se, at det tyske marked slås med de samme udfordringer på det her område, så det er helt naturligt et marked, som er meget interessant for os.

- Men nu skal vi lige kravle, før vi kan gå, og vi har en stor oplysningsopgave foran os på det danske marked, der er præget meget af vanetænkning. Vores store håb er, at vi på sigt vil se vinduerne blive leveret fra vinduesfabrikkerne med Wincover præmonteret. Vi er ved at se de første skridt, og jo flere ordrer vi får på blokken, desto tættere kommer vi målet, siger Claus Vilsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.191