23948sdkhjf

Hæderspris for godt malerarbejde

Danske Malermestre uddeler igen 25.000 kr. til det flotteste malearbejde i et privat hjem
Uanset om det er en stor villa eller en lejlighed i byen, så giver farver en ekstra dimension til hjemmet, og det sætter Danske Malermestre hvert år fokus på med ”Prisen for godt malearbejde”.
Selvfølgelig skal arbejdet været udført af en rigtig maler, men det er væsentligt, at malermesteren og beboerne har været fælles om at finde lige de rigtige farver og materialer, som passer til boligen og til beboerne.

Det er tredje gang, prisen skal uddeles, og der er vide rammer for, hvad der kan komme i spil. Første modtager af prisen var i 2014 en præstegård på Sydsjælland, hvor der virkelig var arbejdet med farverne – både mørke og lyse, så hvert rum fik sit eget liv og stemning.
Sidste års vinder var en lejlighed i Odense, hvor der var tunet ind på helt enkle nuancer i blå og grøn, som gav en særlig fin sammenhæng mellem alle rum.

En Rigtig Maler
Danske Malermestre er organisationen for En Rigtig Maler, malermestre over hele landet, og det er selvfølgelig også et krav, at arbejdet er udført at et medlem af organisationen.
Malermestre landet over har frem til den 1. oktober kunnet sende billeder og en beskrivelse af farverne og malearbejdet i private hjem Danske Malermestre for at deltage i konkurrencen.
Det er indvendigt malearbejde, de private kunder har fået udført inden for det seneste år, der kan komme i betragtning til prisen.

Der er som nævnt vide rammer for, hvad der komme i betragtning til prisen: Fra farvesætning af et helt hus til brug af nye materialer eller leg med spændende overflader. Blot skal kunden have gjort bruge af den viden, som Danske Malermestres mange, professionelle medlemmer, besidder. Gør-det-selv-arbejde kan således ikke deltage i konkurrencen.
”Det er det gode håndværk, hvor der er kælet for detaljerne, vi med prisen ønsker at sætte i fokus,” fortæller Ole Draborg og fortsætter:

”Med prisen vil vi åbne forbrugernes øjne for, at maleren kan meget mere end bare at rulle stuen over med hvidt. Han er en ekspert på sit felt og kan rådgive om såvel farver som materialer.”
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.174