23948sdkhjf

Håndværkere kan ikke styre sig: Vælter Brøndbyhallen

Er du til fede håndværksmaskiner og grej, så skal du lægge vejen forbi Håndværkermessen i Brøndby som slår dørene op i dag
Så er det med at være vaks ved havelågen - eller rettere ved dørene til Brøndbyhallen, hvor Carl Ras i dag er klar til Håndværkermesse.
Der plejer at være pres på fra morgenstunden, når håndværkerne vælter ind fro at så nærmere på varererne.

Fagligheden og skarpe priser er i højsædet på branchens absolut største håndværkermesse. Med mere end 70 leverandører på plads i Brøndby Hallen den 27.-30. september er der nemlig lagt op til demonstration af værktøjsnyheder og specialværktøj, så de besøgende mestre, svende og andet godtfolk kan gå hjem med inspiration til det daglige arbejde. Mange vil helt sikkert også hive nogle af de mange god tilbud på hjem. Så det glder om at have god plads i bilen.

Det er 18. gang Carl Ras afholder Danmarks største salgsmesse i Brøndby Hallen, og traditionen tro bydes
der på et kæmpe udvalg af værktøj og beslag, et stærkt mix af gode tilbud samt specialprodukter og nyheder.

Voldsomt stort udvalg
”Vores mål med messen er at give håndværkerne en fed oplevelse, hvor de får fagligt input, super tilbud og
en god frokost,” fortæller marketingchef, Steen Demskov.

”Vi har proppet en 56-siders messeavis med godt 1.600 produkter til skarpe priser. Derudover er der tusindvis af andre produkter at finde på messen både værktøj til traditionelt brug og specialværktøj.
Vi vil rigtig gerne vise specialværktøjet frem, for det er vejen til håndværkerens hjerte,” siger Steen
Demskov med et smil.

Det gælder f.eks. formatrundsav, afretter-/tykkelseshøvl og spånsuger fra hos Veda, som debuterer på messen. Festool sætter fokus på tømrerne sammen med tømrer og bygningskonstruktør, Casper Kjerumgaard, kendt fra TV3’ Helvedes Hus-programmer. Han vejleder i brugen af bl.a. sværd- og rundsave, som de besøgende selvfølgelig får lov til at teste.
Også DeWalt er på banen med dethelt nye FLEXVOLT 18-54 V batteri og nye væørktøjer

God håndværkerfrokost
Et kæmpe hit de foregående år er også med i år. Det er Carl Ras’ kæmpe outletstand, hvor du kan gøre et røverkøb og spare op til 70 procent på flere tusinde varer.
”Åbningstiderne har vi lagt, så håndværkerne kan starte besøget med en god håndværkerfrokost. For som altid kan du få stillet sulten og slukket tørsten i cafeen, der byder på lækre lune sandwich eller dagens varme ret. Du kan også blive en af de heldige og vinde alt fra en kæmpe gasgrill og en professionel mountainbike til et rejsegavekort på 5.000 kr.

Du kan hente din messebillet og finde tilbudsavisen på carl-ras.dk/messe og læse alt om konkurrencer, tilbud, produktdemoer m.m.
Du kan betale kontant, med kreditkort eller via din normale konto hos Carl Ras. Husk foto-ID ved handel på
konto.

Se de mange messetilbud her:

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078