23948sdkhjf

Kend reglerne når du ansætter udlændinge

På et møde 29. november i Aalborg vil DI og Udbetaling Danmark fortælle om reglerne for social sikring
Det er værd at kende reglerne, hvis man udstationerer medarbejdere i udlandet eller ansætter udlændinge på sin virksomhed i Danmark.

Social sikring er ydelser som sygesikring og sygehusbehandling, dagpenge ved sygdom og barsel og sociale pensioner som folkepension og førtidspension. Som hovedregel er udenlandske medarbejdere omfattet af lovgivningen om social sikring i det land, hvor medarbejderen arbejder, uanset hvor medarbejderen bor. Men der er dog en række undtagelser.

På mødet holder konsulent Mette Engelbrecht Jensen fra DI oplæg om ansættelseskontrakter, og det man skal være opmærksom på, når det gælder reglerne om social sikring.

Derudover fortæller juridisk konsulent Maria Louise Berggreen Pihl fra Udbetaling Danmark blandt andet om reglerne for social sikring inden for EU/EØS og Schweiz. Hun vil ikke mindst fortælle om, hvilke krav der er til virksomheder, som sender medarbejdere til udlandet med social sikring i Danmark.

Arrangementet foregår den 29. november i International House i Aalborg. Medlemmer af ATL har mulighed for at deltage gratis i mødet..

Kilde: ATL

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125