23948sdkhjf

Danmarks mest roste håndværker

Den mest roste håndværker vinder værktøj for 25.000 kr.
Fra nu og frem til udgangen af oktober har håndværkerne en ekstra grund til at opfordre kunderne til at vurdere og anbefale udført arbejde på håndværker.dk. Konkurrencen om håndværker.dk-prisen 2016 er nemlig gået i gang. Danmarks mest roste håndværker vinder værktøj for 25.000 kr.

”Der er masser af dygtige håndværkere i Danmark, som gør et flot stykke arbejde hver eneste dag, de går på arbejde. Dem hylder vi med håndværker.dk-prisen, som her i efteråret uddeles for andet år i træk,” siger Kasper Hvid, adm. direktør for håndværker.dk, som sammen med Renault Danmark står bag prisen.

Gode anbefalinger
”Vi ved godt, at håndværkerne har travlt, men håndværker.dk-prisen er en ekstra god anledning til at spørge kunderne, om de ikke lige vil bruge 5 minutter på at vurdere det færdige arbejde på portalen håndværker.dk, når gulvet er lagt, vinduerne er malet eller taget er færdigt, Det er nemlig alene kundernes anbefalinger der afgør, hvem der kåres som årets bedst anbefalede håndværker,” siger Kasper Hvid.
”Alle håndværkere vinder – på den ene eller den anden måde – ved at bede kunderne om at anbefale dem. Det er nemlig sådan, at håndværkere med mere end 10 anbefalinger fra kunderne og gode billeder på håndværker.dk får 10 gange så mange henvendelser via portalen om nye opgaver end en håndværker, der ikke har fået anbefalinger. Gode anbefalinger er altså en god og sikker vej til at få mere arbejde i bøgerne”, siger Kasper Hvid.

Han fremhæver, at Håndværker.dk-prisen 2016 skal gå til en håndværker, som overholder aftaler, laver et flot stykke arbejde og gør en ekstra indsats for at gøre kunderne glade. Jo flere gode anbefalinger fra forbrugerne jo større chance for at vinde hovedpræmien: 25.000 kr. til indkøb af værktøj.
Løbende udtrækkes der præmier blandt håndværkerne, der har indsamlet nye kundevurderinger, og inden danmarksvinderen kåres, skal der findes en regional vinder i landets fem regioner.

De regionale vindere bliver hædret og Radio100 sørger for løbende omtale af håndværker.dk-prisen.
Sidste års vinder, Isoteamet.dk siger: ”Det var et stort skulderklap fra kunderne, at vi vandt håndværker.dk-prisen i 2015. Der er ingen tvivl om, at mange glade kunder skaffer os mange nye kunder og holder os på stikkerne. Kundernes vurdering af et firma har utrolig stor troværdighed. Vi oplever, at kunderne gerne vil bruge lidt tid på at vurdere et godt stykke udført arbejde, når bare man spørger dem,” siger Michael Grandahl Jacobsen, indehaver af Isoteamet ApS.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078